Skocz do zawartości

[rower] Jeździł ktoś na Unibike'u Evolunion 2009?

glonek1125

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jestem nowy na forum:) ChcĘ zakupić rower do 1500 zł. Byłem dziś w sklepie i sprzedawca zachwalał mi właśnie Unibika Evolunion model z tego roku.

Nie jestem zbyt doświadczony w tych kwestiach, w zasadzie zaczynam przygodę z rowerami. Będę jeździć w różnym terenie ale większość lasy.

Co sądzicie o tym rowerze, może ktoś posiada takowy? Znacie jakieś opinie? Wiadomo że nie wymagam od niego nie wiadomo czego....;)

http://www.unibike.pl/evolution.html

Napisano

Miałem przyjemność jeździć na tym rowerku. Sympatyczny sprzęcik, obecnie jeden z lepszych (jeżeli nie najlepszy) w swojej cenie :)

Napisano

Czy mi się wydaje czy taka sama rama jest w Kellys'ach? W tym roku począwszy od Oxygen'a?

Ma praktycznie identyczne łączenie górnej i dolnej rury z główką, resztę profili ciężko zobaczyć na zdjęciu...

Górna rura jest kanciasta, a widełki mają profil trójkąta?

Jak tak to jest całkowicie kozacka ramka :)

Napisano

z profilu owszem, ale przekroj rurek jest ZUPELNIE inny - zwlaszcza tylnego trojkata. po tych zdjeciach tego nie zobaczysz :)

Napisano
z profilu owszem, ale przekroj rurek jest ZUPELNIE inny - zwlaszcza tylnego trojkata. po tych zdjeciach tego nie zobaczysz

Właśnie o to mi chodziło, wielkie dzięki :thumbsup:

Ze zdjęć było to ciężko wywnioskować.

A profile i tak ciekawie wyglądają.

Napisano

Witam, miałem Evolution z 2005 roku dopóki mi go nie skradziono :) Był bardzo fajny! Teraz zastanawiam się znowu nad kupnem Evo z tego roku-2009, tylko myślałem o Evolution Disc, którego nigdzie nie moge znaleźć :/ Nawet nie wiem ile Disc by kosztował...

Napisano

Właśnie zastanawiam się nad kupnem Unibike Evolution ale dzisiaj dostałem ofertę kupna w podobnej cenie Kellysa Oxygen - co polecicie? A może coś innego w cenie do 1700.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...