muszka Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Posiadam Gianta Rincona którego zakupiłem całkiem niedawno. Od jakiegoś czasu zaobserwowałem że przerzutki bądź łańcuch stukają na ustawieniach 2przód i 6,7,8 tył bądź 3przód i 7,8 tył.Na 3 przód i 8tyl jest najgorzej, słychać dosyć głośne stuki i jakby "niestabilność" tego układu. Czy wie ktoś co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Skoro jest nowy, to pewnie nie byłeś z nim jeszcze na pierwszym przeglądzie. Jest to zapewne spowodowane rozregulowaniem się przerzutek z powodu wyciągania się linek podczas pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel86 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ja mam taki sam przypadek w Kross Hexagon, rower kupiłem 2 tyg temu a w serwisie pan mi powiedzial ze co tu wymagac za taka cene, wiec pójde sie z nimi kłocic co za bubel wciskaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Podciągnąć przerzutkę trochę na lince i powinno być po problemie. Jeśli przerzutka nie będzie chciała już dalej dać się podciągnąć to ogranicznik trochę dokręcić/odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cjnek Napisano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 poprostu wyregulować najprawdopodobniej łańcuch chaczy ci o prowadnice w przedniej przerzutce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.