Skocz do zawartości

[propozycja] Usuwanie/przenoszenie tematów - brak informacji

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu "zniknął" mój temat. Nie zostałem o tym w żaden sposób poinformowany, więc już zabierałem się do powtórnego jego zamieszczenia (tym razem z dopiskiem [rowery] w temacie, bo chyba o to chodziło), lecz na całe szczęście znalazłem go jako post w jednym z tematów niżej.

Słowem - chyba warto by było stworzyć system przynajmniej automatycznego powiadamiania o usunięciu/przeniesieniu tematu, co nie tylko mogłoby zmniejszyć natłok pracy moderatorów, ale także zlikwidować wrażenie użytkownika o byciu interesantem w stereotypowym urzędzie.

Chciałem dodać ten post do tematu "usuwanie tematow", ale niestety jest on zamknięty.

Masz rację. Czekamy na nową wersję skryptu (w obecnej powiadamianie nie działało poprawnie) - i liczymy, że uda się tę sprawę wówczas rozwiązać.

Tymczasem o losie zagubionych tematów można się dowiedzieć, sprawdzając w swoim profilu zakładkę Moje Tematy.

• Mod Team

... a jak by tak jeszcze piszacy tematy zadali sobie trud przeczytania regulaminu Forum przed rozpoczeciem nowego watku albo chociaz uzyli wyszukiwarki mniej byloby konfuzji po ich stronie takze...

BTW... Czy mozna oczekiwac apdejta skryptu jeszcze w tym tysiacleciu? No bo mowi sie "o tem" juz ladnych pare mieszkow...

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...