zbig992 Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam To mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że nie ostatni Mam problem z wymianą linki przerzutki przedniej. Stara się zerwała, więc kupiłem nową, wymieniłem... Problem pojawił sie po wymianie, otóż poruszanie manetką nie daje żadnego odzwierciedlenia na ruchu przerzutki - po prostu stoi ciągle w tej samej pozycji, niezależnie od pozycji manetki. Linka wydaje sie mocno naciągnięta, nie dam rady zrobić tego mocniej - bynajmniej luzu nie ma. Czy jest coś, na co trzeba zwrócić uwagę przy wymianie, a mogłem przeoczyć? Np. naciąganie linki przy odpowiednim ustawieniu manetki i przerzutki? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Na początek polecam to: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=42083. Bardzo możliwe, że znajdziesz tu odpowiedź na swoje pytanie. Poza tym temat był w niewłaściwym dziale - zwróć na to uwagę następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbig992 Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 okazało się że powodem był ułamany kawałek manetki który podtrzymywał linkę... wymiana manetek pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.