andrej Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam, Poszukuje butów MTB, kasa powiedzmy że nie gra roli. Mają być lekkie, sztywne(podeszwa najlepiej carbon) i mieć dobry, nieluzujący się system zapięcia. Moje typy to: Sidi Dragon 2 carbon SRS - plusy to wszystko chyba oprócz ceny(1200pln) ale może wykombinuje taniej. Wymienne części(dłużej pociągną) DMT X Ride-zapięcie ok, podeszwa carbon, waga chyba najlepsza ze wszystkich(315 but). Cena 890pln, moge je mieć z 25% upustem. Wymienne części Specialized SWorks MTB-równierz lekkie(670 para), cena wysoka(1000) brak części wymiennych. Dobre zapięcie. Northwave Aerlite S.B.S. carbon MTB. Wagi nie znam, zapięcie średnie(dwa rzepy plus klamra) cena kusi(750 a wyrwałbym pewnie taniej o 10%) Co jeszcze byście polecili? wIem że buty to sprawa indywidualna ale mimo to proszę o opinie jeżeli ktoś miał styczność z tymi butami. Teraz mam najniższe Spece, wygodne, oprócz tego że kloce(1kg para prawie) i zapięcie do dupy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmc Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Uzupełniając zestaw butów z wysokich półek, na uwagę zasługują takie oto: http://cgi.ebay.pl/Scarpe-Scott-Mtb-Pro-Ca...%3A1|240%3A1318 Mają wszystko, czego oczekiwałbyś, a na dodatek fantastyczną, profilowaną wkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.