MrKolos Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 heh, opinia z innego forum: Za Giantem przemawia pełna grupa SORA - jest ona ponizej 105, jak dokladnie sie plasuje niepammietam, w opisie jest "znikomy przebieg" - na zdjeciach nie widac dokladnie ale chyba njwiekszy blat ma juz igielki, sredni w miare, natomiast najmniejszy żadko uzywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 doszedl boli mnie tylek i przerzutka robi problemy i wreszcie na co sie zdecydowales??? mnie tez boli tylkek (tylko moja nic nie wyszło preferuje deski a w szosie mam tymczasowo cos bardziej kanapowego) a z przezutka to moze kwestia regulacji (sam tez przy swojej musialem podlubac zeby wszystko bylo ok) a co do sory to slyszalem ze klamkomanetki szybko lapia luzy (sam kiedys myslalem zeby do poprzedniej szosy wsatwic sore ale byloby to nieoplacalne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKolos Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://allegro.pl/item603185167_bartoli_na...db_polecam.html jestem z niego zadowolony co do tych przerzutek - korba jest krzywa tyl sprobuje wyregulowac nie wiem gdzie uzyc smaru jak sie smaruje motylki ? btw. wydaje mi sie, ze kolo gdy sie kreci to moze delikatnie odkrecac sie motylek mam "lysa" nakretka po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Jak to są igiełki to gratuluję autorowi tego postu poczucia humoru. Z resztą lepsze igiełki niż krzywa korba jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKolos Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 szczerze mowiac to ja tam nic nie widze szkoda, ze fora rowerowe sa tak puste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.