Szymas Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jest ktoś na tym forum z Mszany Dolne lub okolic? Chętnit bym z kimś pośmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucca Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Cześć Jest tu taki jeden, który właśnie się ujawnił na forum:) A tak na poważnie to prawie co tydzień śmigam po okolicznych górkach z kolegami, jak uda się "zgrać " wszystkich, to zbiera się sześciu zapaleńców. Jeżeli nie boisz się jazdy z "dziadkami" (porównując Twój profil), to może będzie okazja żeby razem gdzieś pojeździć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojoo37 Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 elo ja jestem z Jurkowa do Mszany mam jakies 14 km , jak chcesz to możemy kiedys posmigac na jakie góry (cwilin,łopień,mogielica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.