iras76 Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 witam w związku z powolnym kompletowaniem brakujących klamotów do Sectora m.in. przymierzam się do zakupu Judy SL, jest kilka ofert ale nie do końca przekonany jestem o ich "oryginalności" głównie mam wątpliwości co do korony ma być skręcana czy odlewana, czy nie orientujecie się jak było z koronami w Judy w rocznikach od '96 ? pozdrr
Gość Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Skrecana w dwoch punktach.W jednym sruba w drugim piwotem.
iras76 Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Napisano 4 Kwietnia 2009 czyli to http://allegro.pl/item598413310_judy_sl_ro...ac_kultowy.htmlnie jest '96 ?
Gość Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Nie mam teraz dostepu do Allegro ,ale jezeli to jest ten z tuningowana czerwona korona / z pamieci pisze,rano bylem.../ to jest to SLka,tylko nie dam glowy czy ten rocznik.Nie pamietam czy w tym roczniku byly pokretla alu czy plastik.Strasznie dawno to bylo,jak jezdzilem z kolega ,ktory go mial.Zaznaczam,jezeli to chodzi o ten,to cena "kup teraz" /cos tam pod 7 stow/jest smieszna...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.