Svolken Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Czy okręg mazowiecki jeszcze śpi snem zimowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nie. Rozjeżdża tutejsze lasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 hehehehe no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Pewnie powoli się budzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wczoraj lajtowo wpadliśmy w Kabaty, Konstancin, Obory, Powsin i NIGDY więcej w weekend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Wiesz teraz większość kupujących to: "do lasu" (taki tekst zasłyszany wiele w sklepie rowerowym) A ja wczoraj katowałam się w Łodzi. Ale żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 UKSW już rozjeżdżone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Katowałaś się w Łodzi i teraz przeziębienie leczysz? Pięknie pięknie. A jak poszło? Zadowolona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 bikergonia> Eee - to twoje staty były tak wysoko? Tak zerknąłem na tabele pań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koloture Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wczoraj lajtowo wpadliśmy w Kabaty, Konstancin, Obory, Powsin i NIGDY więcej w weekend! Dlatego na weekend polecam pojechać na drugą stronę Wisły, okolice Otwock-Pilawa są super, mało ludzi, mały ruch i fajne trasy (Mazowiecki Park Krajobrazowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a ja polecam Kampinos, byłem w niedziele, ruch niewielki, pieszych niewielu, sama przyjemność. Trasa Ursus-Truskaw-Roztoka-Granica-Sochaczew-Ursus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzień wcześniej, czyli w sobotę, to mnie wywiało na drugą stronę Wisły nad Zalew Zegrzyński. W sumie 130 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Svolken ano tak wyszło że z lekkim przeziębieniem pojechałam a tam się troszkę "dorobiłam". Ale ogólnie zadowolona jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 I o to chodzi, żeby zadowoloną być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Czy okręg mazowiecki jeszcze śpi snem zimowym? Juz dawno w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 bikergonia - no to coś dla Ciebie dla przypomnienia soboty http://www.bikegps.pl/gps_porady/mazovia-m...6-lodz-5042009/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 10 Kwietnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Już to widziałam - 3 cz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.