duzyninja Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Poszukuję leekiej sztycy 400mm z setbackiem... istnieje w ogóle cuś takiego? aha i zeby jeszcze cena rozsądna była:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Właśnie zakupiłem PRO XLT 27.2 i 400mm. Bardzo fajna jakość wykonania. Cena przystępna. Jest też nieco lżejszy model PLT. Później już przychodzą mi do głowy Thomsony i inne cuda. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 O właśnie o cuś takiego mi chodziło... Dzieki wielkie... A ten PLT to chyba do szosówek bo tylko do długości 280mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Proponuję użyć wyszukiwarki LINK Odpowiedzi w tym temacie jest trochę więc jest w czym przebierać. Edit: Może Marcin miał na myśli LT? Nieco cięższy ale i tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.