uszolot10 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Sprawa jest prosta: Mam 500 złociszy do rozdysponowania. Nie wiem czy jest możliwe zejście taką kwotą poniżej 13 kg, a jeśli nie to proszę o porady, co kupić, żeby było lżej. Myślałem o oponach, bo te klocki ważą po 800 gramów jedna, a także o zmianie dętek (obecnie 180 g) Na pewno gripy, bo te ważą nieco ponad 100 gram, a to przecież klocki. Może coś jeszcze?? Waga: 13,9 kg Amortyzator/widelec: SR SUNTOUR xcm-H, 80 MM, LOCKOUT Wkład suportu: SHIMANO UN 26 Korby: SHIMANO M 311, 42/32/22 Przerzutka przód: SHIMANO M 310 Przerzutka tył: SHIMANO DEORE Manetki: SHIMANO EF 50 Hamulce: MERIDA V-BRIKE LINEAR Dźwignie hamulców: SHIMANO EF 50 Wielotryb/kaseta: SHIMANO CS-HG 40-8, 11-32T Piasta przód: ALLOY QR Piasta tył: SHIMANO RM 30 Obręcze: ALEX ADVENTURER CNC / BLACK Opona przód: MERIDA RACE 26" x 2.1 Opona tył: MERIDA RACE 26" x 2.1 Pedały: PD 505 Kierownica: X-MISSION COMP Mostek: X-MISSION COMP Siodło: X-MISSION XC (TEAMDESIGN) Sztyca: X-MISSION COMP, 31.6 MM Liczba biegów: 24 Zdjęcie w podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.