QuQłA Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jako że mój giant ma swój wiek oraz mam komu go oddać, myślę nad zmianą roweru Kiedyś jeździłem pseudofullem GTXI K-26 Teraz zastanawiam się nad zakupem czegoś z pełną zawiechą ale takiego by nie zbankrutować Jeżdżę rekreacyjnie powiedzmy że robię ze 2 do 2/5 tys km rocznie znalazłem coś takiego http://195.205.132.232/kross-kross-crime-2...9-o_l_1753.html z tego co wiem firma kross ma obecnie niezła opinię Co myślicie o tym rowerku? Może jest coś z pełnym zawieszeniem do turystycznych epickich wycieczek po górach za podobną cenę moje wymiary to 182 cm wzrostu i niecałe 90 kg wagi zastanawia mnie czy rama 18 cali nie będzie dla mnie za mała gdyż ten rower tylko w tym rozmiarze występuje Może jest gdzieś w pobliżu Warszawy czy Milanówka sklep gdzie można go na własne oczy zobaczyć i się przejechać ? Ten kolo co przy trasie przedaje to może mi go sprowadzić ale będę musiał go kupić :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Może jest coś z pełnym zawieszeniem do turystycznych epickich wycieczek po górach za podobną cenęmoje wymiary to 182 cm wzrostu i niecałe 90 kg wagi Ten Kross występuje tylko w rozm. 18" - więc będzie trochę krótki ... Secesja wyprzedaje jeszcze Ghosta : http://www.secesja.pl/do/item/ASX4900_2008/ASX4900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ten Kross występuje tylko w rozm. 18" - więc będzie trochę krótki ... W sumie to chyba zależy jakie kolega ma proporcje ciała. Bo jeśli ma długie nogi to wtedy potrzebuje krótkiej ramy i wyciągniętej sztycy na maksa - a Cirme ma górną rurę 579mm, więc może byłaby dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerry1234 Napisano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Czy za krótki to zależy kto co lubi. Ja mam speca Pitcha M przy wzroście 182 cm To; Size S M L XL Seat Tube Length - Center to Top (mm) 421 444 483 533 Top Tube Length (Horizontal) (mm)* 565 586 620 635 Top Tube Length (Actual) (mm)** 553 574 606 632 Tylko z pewnością musiał byś tego Crima przymierzyć pod siebie. Choć Ghost Rulez"a z pewnością jest dobrą konkurencją dla krossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.