Greg00 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam Potrzebuje jakiś w miare uniwersalny zestaw na rower na okres wiosenny Jezdze rano do pracy wiec bywa zimniej (0 - 5) a wracam popołudniu czyli mamy koło 15 Budżet 300 zł Zastanawiam się pomiędzy trzema możliwościami - koszulka + kurtka z membrany - bluza ocieplana + kurtka typu wiatrówka - koszulka + bluza z membraną z przodu Na co zwrócić uwagę Z góry dzięki z podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to może taki zestaw: koszulka termo + softshell?? do takiego zestawu dodasz w zimie jakiś polar jeszcze i można jeździć cały rok P.S. sam mam taki zestaw i spisuje się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Może ktoś polecic jakąś bluze z wind stoperem (membraną) tylko z przodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam ja moge Ci akurat zaoferować takie coś http://www.krajek.pl/User.do?a=8&&&p=KrajekW596 nadaje sie praktycznie na każdą porę roku, ma odpinany polar dzieki czemu mozna jezdzic w cielejsze dni z samym windstoperze. Kupiłem ją sobie jakiś miesiąc temu ale okazała sie za duża;/ Dlatego moge Ci ją odsprzedać po bardzo okazyjnej cenie-200zl za 100 byś sobie bielizne termoaktywną kupił i byś miał super komplet, nie użyłem jej ani razu jest nowa ma jeszcze metki. Jakbyś był zainteresowany to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.