solar21 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Szukam butów do lekkiego enduro na lato. Dobra podeszwa i bieżnik, żeby dało się podchodzić, szybko schnące, przewiewne, nie bojące się błota. Patrzyłem na Spec Trail 110 - praktycznie niedostępne w PL, ciężko dostępne w EU w jakiej takiej cenie, tym bardziej, że potrzebuję 44,5. Spec Comp MTB - podobno szybko się rozwalają i z podchodzeniem nie najlepiej. Shimano AM50 - oglądałem w sklepie i jakoś nie przemówiły do mnie. Nie wyglądały na takie, które szybko wyschną i w których jest stosunkowo przewiewnie. Choć opinie ma niezłe. Shimano M182 - doczytałem, że M182N są przewiewniejsze od M182, ale kolor niebieski, nawet śladowy, odpada. Lake - bardzo upierdliwe z zakładaniem Sidi Eagle lub Dominator - podobno Dominatory cieplejsze. Nie widziałem na żywo, nie wiem, jak z rozmiarem i sprawdzaniem się w podchodzeniu po błocie i kamieniach... Obecnie mam Shimano MT50 i model starszy M058, Wytrzymały wiele, ale zamoczone potrafią schnąć 2 dni. Dlatego szukam czegoś bardziej "plastikowego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isidro Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Adidas Plush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.