kathon Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam! Są takie czynności przy rowerze, których bez odpowiedniego sprzętu nie da się wykonać samemu... Przychodzi czas by oddać rower w obce ręce. Fajnie by było gdyby trafił w dobre ręce. W związku z powyższym mam pytanie czy ktoś z forumowiczów korzystał z serwisu w Murowanej Goślinie na ulicy Długiej. Jaką ma o nim opinie i czy ewentualnie może polecić jakiś inny serwis w okolicy.
twmax Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam! Są takie czynności przy rowerze, których bez odpowiedniego sprzętu nie da się wykonać samemu... Przychodzi czas by oddać rower w obce ręce. Fajnie by było gdyby trafił w dobre ręce. W związku z powyższym mam pytanie czy ktoś z forumowiczów korzystał z serwisu w Murowanej Goślinie na ulicy Długiej. Jaką ma o nim opinie i czy ewentualnie może polecić jakiś inny serwis w okolicy. O jakich czynnościach mówisz ? pozdrawiam MAX
kathon Napisano 31 Marca 2009 Autor Napisano 31 Marca 2009 W pierwszej kolejności zależy mi na centrowaniu kół. Jest metoda na kredę ale... chyba bym jeszcze tylko pogorszył sytuację. W drugiej czeka mnie wymiana linek i pancerzy. Moje guru napraw Zinn zaleca użycie profesjonalnych nożyc. Ich koszt jest porównywalny z 4 - 5 wymianami linek w serwisie więc chyba gra niewarta świeczki. A w trzeciej pojawia się kwestia braku czasu. Mam coraz mniej czasu na jeżdżenie więc mając zaufany serwis pod ręką móglbym zrezygnować z tracenia czasu na większe naprawy czy czasochłonną konserwację. Tylko pozostaje kwestia godnego zaufania serwisu, do którego mógłbym oddać "przyjaciela" bez obaw
lukas_t1 Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 co prawda to nie w murowanej goslinie,a w poznaniu...dejot serwisuje rowery
twmax Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 W pierwszej kolejności zależy mi na centrowaniu kół. Jest metoda na kredę ale... chyba bym jeszcze tylko pogorszył sytuację. W drugiej czeka mnie wymiana linek i pancerzy. Moje guru napraw Zinn zaleca użycie profesjonalnych nożyc. Ich koszt jest porównywalny z 4 - 5 wymianami linek w serwisie więc chyba gra niewarta świeczki. A w trzeciej pojawia się kwestia braku czasu. Mam coraz mniej czasu na jeżdżenie więc mając zaufany serwis pod ręką móglbym zrezygnować z tracenia czasu na większe naprawy czy czasochłonną konserwację. Tylko pozostaje kwestia godnego zaufania serwisu, do którego mógłbym oddać "przyjaciela" bez obaw Rozumiem Ciebie ale ja po ostatnich przeżyciach z serwisem postanowiłem wszystko sam robić no może oprócz centrowania pozdrawiam MAX
kathon Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Napisano 1 Kwietnia 2009 @twmax: No właśnie chciałbym uniknąć nieprzyjemnych przeżyć stąd moje pytanie o polecane serwisy w okolicy. @lukas_t1: Rozumiem, że chodzi o użytkownika forum: dejot??
lukas_t1 Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 dokladnie tak...dobry chlopak, zna sie na rzeczy, sprzet ma, moge szczerze polecic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.