AleXander Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witam Serdecznie, Jako że to najlepszy czas rozpocząć taki temat, zadaję pytanie czy w Poznaniu jakoś będzie to ciekawie inaugorowane? Może jakieś pospolite ruszenie, zebrać się i coś wymyślić? Jestem nowy na forum, na pewno każdy ma jakąś grupę z która się trzyma i jeździ, ja się muszę gdzieś wkręcić bo samemu to tylko treningowo, a na rower z ekipą zawsze raźniej.
Mikan Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Jakby zrodził się jakiś większy wyjazd to również się piszę. No, to wpisujcie się Wielkopolanie, może jakoś się ustawimy
RafalB Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 Rozpoczecie sezonu mialo miejscie 1 stycznia 2009 roku. Panowie lekko sie spoznili ;D
Tom3 Napisano 10 Kwietnia 2009 Napisano 10 Kwietnia 2009 czy spoznili to nie wiem ;P bo od poczatku roku jezdze, ale zawsze by bylo milo zorganizowac jakis wspolny wypad na rower
Sibil Napisano 17 Kwietnia 2009 Napisano 17 Kwietnia 2009 Ciekawie to można rozpocząc sezon w tą niedzielę w Murowanej Goślinie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.