Amadeus Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Prezentuję wam wszem i wobec rower dla naszego premiera : http://www.roseversand.de/output/controlle...p;detail2=18115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 i dlatego wrzuciłeś go do "testów sprzętu"? rower, jak rower... ma 2 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ożesz kurde, a już myślałem, że to rower dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 No właśnie czemu w testach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeus Napisano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nie mam pojęcia jak on się znalazł w testach. Byłem przekonany, że zamieściłem go na forum ogólnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.