savu Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mam taki problem/pytanie...czy da sie poskakac na streecie centralem 2?...interesuje sie zarowno streetem jak i dirtem...na oku mam 2 rowery(ns holy 09 i central 2) i nie wiem co wybrac. Prosze o pomoc bo juz dlugo mam pieniadze a ciagle sie lamie co wybrac...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadziuu Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Widzisz.... Masz tu dwa rowery.. Jeden ( NS Holy ) jest radykalna maszyna do streetu... sztywniak i te bzdety... Drugi to radykalna maszyna do dirtu, masz przezutke i dobre heble... A tak wogle to ile kasy na wydanie masz ? ;p Bo nie wiem co ci tu zaproponowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savu Napisano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ehh jakby to powiedziec to jest na takiej zasadzie ze mam do wyboru holy albo central 2;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.