Bagno Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Krótka specyfikacja: rama: kellys magic 19,5" 2008 amortyzator przedni: rs tora xc 2009 mostek: SALSA Pro Scandium S.U.L. 11cm kierownica: SALSA Kierownica Pro Moto Flat stery: RITCHEY Logic Zero integrated manetki: SHIMANO Deore (08) SL-M530 Rapidfire Plus przerzutka tylna: SHIMANO Deore XT (08) M772 przerzutka przednia: SHIMANO Deore LX M581 kaseta: SHIMANO CS-HG50-9 (11-34T) łańcuch: SHIMANO CN-HG53 korba: TRUVATIV ISOflow Power Spline (44x32x22T) hamulce: shimano Deore XT br-m770 koła: KBIX WMX opony: GEAX BARRO RACE 2.0 sztyca: ritchey logic siodlo: decathlon carbon pedały: shimano spd520 chywty kierownicy: bontrager pancerze przerzutkowe: JAGWIRE STS (StainlessSlick) Rowerek przeszedł kilka modyfikacji w porównaniu z setup`em sklepowym. Na razie sprawuje się znakomicie i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No elegancko Testowales juz oponki ? Btw. skróć sobie pancerz od tynej przerzutki, pod sztyca troche za bardzo sterczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagno Napisano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No jeszcze niestety nie testowałem..raz że pogoda, dwa że przeziębienie mnie męczy.. Pancerz faktycznie jest do skrócenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak dla mnie żenada. Od nowości nie udało się wyregulować przedniej przerzutki aby działała prawidłowo. Albo coś obcierało, albo nie dawało się wrzucić na jedną z zębatek. Podczas zawodów Skandii poprosiłem o pomoc serwisanta Lang Teamu. Dowiedziałem się wówczas, że sprzedawana konfiguracja nie ma prawa działać poprawnie. Korba Truvativ nie pasuje do przerzutek Shimano SLX (ośka suportu jest za krótka). Jest to podobno znany problem. Żenujące że tak renomowana firma wypuściła takiego bubla. Jestem w trakcie reklamacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 14 Października 2009 Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ciekawa rama Pytanie,czy kokpit salsy miales od nowosci?? .... To ładnie kupilem slx przod przerzutke i mam isoflow korbe i nie bedzie dzialac:( Trzeba korbe wymienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.