rauf Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Po latach na HT, przyszła pora na fulla. Jeżdżę głównie las, lekkie górki, czasem dłuższe wycieczki wakacyjne. Waga klienta 85kg, wzrost 190 cm W zaprzyjaźnionym sklepie wpadł mi w oko czerwony Specialized FSR XC z 2008 r. Postanowiłem wymienić to i owo, bo jak pokazuje doświadczenie im szybciej tym lepiej. I nie wozi się z do sklepu po graty, tylko na wycieczki. Raz a dobrze. Założenie jest takie żeby rower był dosyć spójny kolorystycznie /obecny Giant to po prostu choinka.../ a że Spec jest czerwono biały to zadanie proste Amor na Reba Race Dual Air + biały Przerzutka przód XT top swing Przerzutka tył XT shadow Obręcze DT SWISS 4.2 - białe Hamulece Avid BB5 Manetki XT I pewnie jeszcze detale na pasujące w kolor, mam nadzieję, że wyjdzie w praniu. Prosiłbym o opinie jak i czy trzyma się taki zestaw kupy. Ponieważ nie siedzę w sprzęcie to nie mam wyczucia czy jest to podobny poziom jakościowo/cenowy, czy też coś jest od czapy itd. Będę wdzięczny za pomoc i uwagi. Obiecuje wrzucić foty jak sprzęt się złoży P.S. sczytałem post i wygląda faktycznie jakbym go kupował TYLKO dla koloru, ale zapewniam że będę nim jeździł pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hej, nie wiem co jeszcze mogę napisać, żeby pomóc specom w ocenie. Czy ten tylny amor seryjnie jest ok? Ma blokadę, ale nie do końca jestem pewien jak to działa...no nie miałem fulla nigdy.... Czytałem o poszczególnych elementach, ale nie mam skali porównawczej, myślałem że wam to łatwiej przyjdzie... pzdr i liczę jednak na jakąś opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Moze podaj jaka to wersja Comp,Pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Z tego co wiem, to to FSR XC, ani comp ani pro... Z tego co wiem, to to FSR XC, ani comp ani pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.