szkapa666 Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam, z teego ze zakupilem nowe kola na ace 18 + vki SD7, to planuje kupic dobre klocki ( klocki avidowskie strasznie niszcza obrecz). Zastanawiam sie czy kupic taki zestaw: Clarks czerwony na przod + czarny na tyl - Tylko gdzie? na allegro nie widzialem. badz zle szukalem;/ Badz authory : ABS-3CC-P Co myslicie? ewentualnie prosze dac jakis namiar na sklep, gdzie zakupie clarksy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja mam dokładnie taką konfigurację Clark'sów i jestem zadowolony. Po przesiadce z Shi miałem wrażenie że kleją się obręczy. O Authorach się nie wypowiem bo nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 http://allegro.pl/item590310971_klocki_ham...ke_clark_s.html Słabo szukałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 On szuka wkładek do szufladek a nie gumowych jednoczęściowych klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 http://allegro.pl/item589205544_klocki_ham...kladek_mtb.html to jest jeden zestaw z dwoma rodzajami okładzin. Ja mam 1 i teraz chyba zakupie 2. Ale latem zakładam czarne na oba koła. Dla mnie czerwone latem są za miękkie, mam wrażenie, że nie zatrzymam roweru. No, ale ważę 78kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkapa666 Napisano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ok, juz zamowione Dzieki za Pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.