sowa23 Napisano 24 Marca 2009 Napisano 24 Marca 2009 Witam Właśnie nie wiem czy trafiłem na dobre forum z tym moim tematem. Mianowicie szukam kooś z gliwic lub okolic,kto jezdzi po pobliskich lasach i wioskach rekreacyjnie okolo 60-70km dziennie srednia do 30km na godz. Znajdzie się ktoś na tym forum? Są tu jakieś osoby z gliwic? Ponad połowa moich znajomych to bikerzy,tylko że jeżdzą albo w street albo w dh. A na szose nie ma z kim iśc Mam 2 znajomych co jeżdzą,tylko że 1 prawie nigdy nie ma czasu,a 2 to nałogowy alkoholik i prawie na kazdej wycieczce w jakiejs wiosce spotyka znajomego i idzie na 2 dniowe chlanie,a ja dalej jade sam Moj rowerek to mtb z bagaznikiem i koszem z przodu,bo wygodny jestem i zabieram ze soba duzo zarcia i picia Jezdze tak ze srednia max do 30km/h,az takim wyczynowcem nie jestem żeby dziennie robic 150km w 4 godz Znam wiekszosc lesnych sciezek i tanich wiejskich barów z dobrym piwem,wiec nudno nie bedzie Są tu jakies osoby co jezdza na mtb lub trekkingach,ale w takich odległościach jak napisałem, i w tych okolicach?
Darth Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 Mianowicie szukam kooś z gliwic lub okolic,kto jezdzi po pobliskich lasach i wioskach rekreacyjnie okolo 60-70km dziennie srednia do 30km naŚrednia trochę za duża o jakieś 8 km/h , ale dystans ok. a 2 to nałogowy alkoholik i prawie na kazdej wycieczce w jakiejs wiosce spotyka znajomego i idzie na 2 dniowe chlanieNie mogę z tego przestać brechtać tanich wiejskich barów z dobrym piwem,wiec nudno nie bedzieZasada 1: czym bym nie jechał, czy to auto, rower, koza, wielbłąd - nie pije alko ;] To chodź się ustawimy na sobotę w tym tygodniu, bo ma być niby 12-14 stopni, tak na dst: 75 km. Tylko wstań trochę wcześniej z łóżka, a nie tak jak ostatnio, że Cię zgonić nie mogłem
lukashs Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 siemka, zróbcie jakąś ustawkę na sobotę, najlepiej wyruszyć 10-11 ( jak dla mnie) chętnie się dołączę !!
Darth Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 lukashs Ty jesteś pędziwiatr Nawet na makro byś nas zmiażdżył
ejpok Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 lukashs ty sie szykuj na sobote na jakis lajtowy trening a nie sobie wycieczki bedziesz robil ;P
sowa23 Napisano 25 Marca 2009 Autor Napisano 25 Marca 2009 Średnia trochę za duża o jakieś 8 km/h , ale dystans ok. Nie mogę z tego przestać brechtać Zasada 1: czym bym nie jechał, czy to auto, rower, koza, wielbłąd - nie pije alko ;] To chodź się ustawimy na sobotę w tym tygodniu, bo ma być niby 12-14 stopni, tak na dst: 75 km. Tylko wstań trochę wcześniej z łóżka, a nie tak jak ostatnio, że Cię zgonić nie mogłem napisałem ze max srednia mi wychodzi 30,pzewaznie okolo 25 moge leciec. piwa jak sie obali,to wraca sie polami lasami,a nie głównym drogami mozna by w sobote,tylko z moim wstawaniem cieżko ale mysle ze o 13 dam rade wyjechac,do 18 prawie jasno wiec spokojnie sie zdazy
Pacmen_89 Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 Będę śledzić ten temat i kiedyś na pewno się też przejadę Na razie to muszę formę złapać a w ten weekend i tak szkołę mam ...;/ Więc miłej jazdy życzę.
lukashs Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 ...ale mysle ze o 13 dam rade wyjechac,do 18 prawie jasno wiec spokojnie sie zdazy ooo stary, na rower chcesz iść i wstać nie możesz? o 13 to ja będę gdzieeeeeś daleko od Gliwic w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczki
Darth Napisano 25 Marca 2009 Napisano 25 Marca 2009 w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczkiJa też, wyjadę sobie o 10. Zrobić, co zrobić a potem wolne hehe
sowa23 Napisano 25 Marca 2009 Autor Napisano 25 Marca 2009 ooo stary, na rower chcesz iść i wstać nie możesz? o 13 to ja będę gdzieeeeeś daleko od Gliwic w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczki no przeciez w wyykend nie bede niedosypial tylko dlatego zeby na szose isc najpierw sie wyspac ,najesc i mozna jechac. a niewyspanym,niedojedzonym to mordęga jechać,a jazda na bike ma byc przyjemnoscia a nie przykrym obowiazkiem jak chodzenie do pracy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.