Skocz do zawartości

[zbieram ekipe]

sowa23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Właśnie nie wiem czy trafiłem na dobre forum z tym moim tematem.

Mianowicie szukam kooś z gliwic lub okolic,kto jezdzi po pobliskich lasach i wioskach rekreacyjnie okolo 60-70km dziennie srednia do 30km na godz.

Znajdzie się ktoś na tym forum?

Są tu jakieś osoby z gliwic?

Ponad połowa moich znajomych to bikerzy,tylko że jeżdzą albo w street albo w dh.

A na szose nie ma z kim iśc

Mam 2 znajomych co jeżdzą,tylko że 1 prawie nigdy nie ma czasu,a 2 to nałogowy alkoholik i prawie na kazdej wycieczce w jakiejs wiosce spotyka znajomego i idzie na 2 dniowe chlanie,a ja dalej jade sam

Moj rowerek to mtb z bagaznikiem i koszem z przodu,bo wygodny jestem i zabieram ze soba duzo zarcia i picia

Jezdze tak ze srednia max do 30km/h,az takim wyczynowcem nie jestem żeby dziennie robic 150km w 4 godz

Znam wiekszosc lesnych sciezek i tanich wiejskich barów z dobrym piwem,wiec nudno nie bedzie

Są tu jakies osoby co jezdza na mtb lub trekkingach,ale w takich odległościach jak napisałem, i w tych okolicach?

Napisano
Mianowicie szukam kooś z gliwic lub okolic,kto jezdzi po pobliskich lasach i wioskach rekreacyjnie okolo 60-70km dziennie srednia do 30km na
Średnia trochę za duża o jakieś 8 km/h :P, ale dystans ok.

a 2 to nałogowy alkoholik i prawie na kazdej wycieczce w jakiejs wiosce spotyka znajomego i idzie na 2 dniowe chlanie
Nie mogę z tego przestać brechtać :(

tanich wiejskich barów z dobrym piwem,wiec nudno nie bedzie
Zasada 1: czym bym nie jechał, czy to auto, rower, koza, wielbłąd - nie pije alko ;]

To chodź się ustawimy na sobotę w tym tygodniu, bo ma być niby 12-14 stopni, tak na dst: 75 km. Tylko wstań trochę wcześniej z łóżka, a nie tak jak ostatnio, że Cię zgonić nie mogłem :D

Napisano
Średnia trochę za duża o jakieś 8 km/h :P, ale dystans ok.

Nie mogę z tego przestać brechtać :002:

Zasada 1: czym bym nie jechał, czy to auto, rower, koza, wielbłąd - nie pije alko ;]

To chodź się ustawimy na sobotę w tym tygodniu, bo ma być niby 12-14 stopni, tak na dst: 75 km. Tylko wstań trochę wcześniej z łóżka, a nie tak jak ostatnio, że Cię zgonić nie mogłem :D

napisałem ze max srednia mi wychodzi 30,pzewaznie okolo 25 moge leciec.

piwa jak sie obali,to wraca sie polami lasami,a nie głównym drogami B)

mozna by w sobote,tylko z moim wstawaniem cieżko :P

ale mysle ze o 13 dam rade wyjechac,do 18 prawie jasno wiec spokojnie sie zdazy :)

Napisano

Będę śledzić ten temat i kiedyś na pewno się też przejadę :) Na razie to muszę formę złapać a w ten weekend i tak szkołę mam ...;/ Więc miłej jazdy życzę.

Napisano
...ale mysle ze o 13 dam rade wyjechac,do 18 prawie jasno wiec spokojnie sie zdazy :)

ooo stary, na rower chcesz iść i wstać nie możesz? o 13 to ja będę gdzieeeeeś daleko od Gliwic B)

w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczki :P

Napisano
w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczki
Ja też, wyjadę sobie o 10. Zrobić, co zrobić a potem wolne :) hehe
Napisano

ooo stary, na rower chcesz iść i wstać nie możesz? o 13 to ja będę gdzieeeeeś daleko od Gliwic

w takim bądź razie, wypisuje się z tej wycieczki

no przeciez w wyykend nie bede niedosypial tylko dlatego zeby na szose isc :)

najpierw sie wyspac ,najesc i mozna jechac. a niewyspanym,niedojedzonym to mordęga jechać,a jazda na bike ma byc przyjemnoscia a nie przykrym obowiazkiem jak chodzenie do pracy :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...