Tomy Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Krótka piłka. Czy Race Face evolve XC w cenie poniżej 500 PLN jest dobrą alternatywą dla XT? Wrażenia wizualne pomińmy, bo to oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie chodzi o wrażenia, ale jeśli używasz przerzutek Shimano, to nie jest alternatywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomy Napisano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie współgra z Shimano? Obie mam XT (w tym przód typ-E), zatem to kwestia kluczowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja miałem korbe RaceFace i przerzutkę przód Shimano LX ale nie zauważyłem, żeby coś nie współgrało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie chodzi o wrażenia, ale jeśli używasz przerzutek Shimano, to nie jest alternatywą. hę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Też nie wiem ocb z tymi przerzutkami Na MTBR zbiera raczej kiepskie oceny, więc jeżeli to jest cena znacznie poniżej 500zł to jeszcze można się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No sorry, może zbytnio cenię jakość, niestety zestaw homogeniczny działa najszybciej i najprecyzyjniej - i adne łączenia Shimano / Truvativ, Race Face, FSA nie spełniają tego warunku tak jak Shimano/Shimano, to moje zdanie, i paru jeszcze innych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 W takim razie pozostaje czekać, aż wydadzą przerzutki Race Face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A jest szansa na więcej niż jedna sztukę tych korb? Może byłbym zainteresowany, no chyba, że to jedyna okazja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Rulez to twoim zdaniem jakie przerzutki pasują do korby RaceFace? Jeżeli mnie oko nie myli to w jednym ze swoich rowerków masz korbę Shimano XT i przerzutkę przednią sram i jest ci z tym źle?(chodzi mi o twojego Fulla). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zdjęcie nieaktualne, przerzutka Sram była chwilowo z konieczności, i mam po tym złe wspomnienia Teraz jest tak : Coś nie pasi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.