swieru Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam wszystkich: koła te charakteryzują się dobrym stosunkiem wagi do wytrzymalości:przód waży 760g a tył 885g są to koła pod normalne osie 9mm koła mają przebieg ok 2000km w lekkim fulu Trance,moja waga ok 85kg, jeżdzone dużo po mieście i średnim terenie i co mnie zdziwiło są nadal idealnie proste! nigdy nie naprawiane, piasta jak nowa żadnych luzów pisków wycieków smaru itp:bębenek jak nowy bardzo szybko się zazebia co ogranicza martwy ciąg, szprychy nie trzeszczą tak jak np:slr czy sl, bo tu są okrągłe i mniej naprężone obręcz nie jest tak silnie wycieniowana koła mają genialną nośność szczególnie napędowe to zasłóga piasty[proste szprychy od strony trybu] mimo moich obaw jakoś ich nie pourywałem o dziwo nawet nie dzwonią. wedłóg mnie to najfajniejszy model do xc bo w AM może brakować troche sztywności no coż[waga] ale tak ogólnie to bardzo wytrzymałe i lekkie koła taki złoty srodek lekko ale ale bez obaw polecam wszystkim dużo jeżdzącym w górach i w mokrych warunkach[dobrze uszczelnione piasty] jakby coś się z nimi działo to napisze co i jak. pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi