mała Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 I co jak oceniacie? Dla mnie organizatorsko porażka trasa średnio mogło paru miejsc nie być za to dołożyć cmentarz kto był wie o co chodzi Klasyfikacja tylko do 6 miejsca, ciężka sprawa :/ Są już gdzieś zdjęcia Ja znalazłem coś takiego tylko http://photo.bikestats.eu/zdjecie,47560,ko...y-na-medal.html Nie wierzę własnym oczom, mój medal Jak na pierwsze zawody to organizacja była spoko, nagrody też Idealnej trasy nie ma, zawsze komuś będzie się coś nie podobało, według mnie nie było tak źle Tak urozmaiconą trasą XC jeszcze nie jechałam pomyślcie: była rzeka, , łąka, las, asfalt , błoto.......... czego chcieć jeszcze
marusia Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Miałem okazję przejechać się trasą wyścigu ,nie jako zawodnik ,lecz fotograf szukający stanowisk do ciekawych ujęć. Trasa rzeczywiście urozmaicona ,biorąc pod uwagę niewielki obszar na którym ją wytyczono -choć niektóre odcinki budziły mieszane uczucia -np. podmokła łączka ,która pod koniec zawodów była tak rozjeżdżona ,że łatwiej było rower przeprowadzić niż przejechać. Ktoś powie -to XC i trzeba być przygotowanym na najgorsze warunki -ok. ,ale z punktu widzenia fotografa buksowanie kołami i gleby w bagno nie były tak widowiskowe jak np. szybkie proste odcinki polnymi singletrackami z przeskakiwaniem kęp trawy Te serpentyny zaraz po starcie to też mało widowiskowa próba selekcji słabszych technicznie zawodników. No ale co kto lubi Trochę fotek: http://picasaweb.google.pl/marusia51/20090405Orzesze#
Kuku Napisano 8 Kwietnia 2009 Napisano 8 Kwietnia 2009 wcześnie się zorientowałem, że jest temat o tym wyścigu na forum zawody całkiem sympatyczne, bez wpisowego, co w obecnych czasach jest rzadko spotykane, trasa ciekawa, ale kiedy jechaliśmy ją obadać, to nikt nie wiedział jak w końcu pojedziemy w juniorach 1. był koleś z sokoła kęty, druga rmfka, trzeci i czwarty też z sokoła, ja byłem 5., do 4. miałem 20 metrów straty. trasa ciekawa, dużo błota, fajny przejazd przez rzeczkę i później podjazd ostry, nie wiem czy ktoś skracał, czy nie... po wyścigu woda, też za darmo - ogólnie oceniam bardzo dobrze. dzięki również Ciastkorz za towarzystwo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.