Skocz do zawartości

Otwarte Mistrzostwa Orzesza w kolarstwie górskim - Cross Country 2009

richat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nigdy nie brałem udziału w tych zawodach - jaki dystans obowiązuje dla kategorii 19-30 lat M ? I czy jest jakieś wpisowe ? Bo regulamin chyba nic o tym nie wspomina ...

Napisano
Nigdy nie brałem udziału w tych zawodach - jaki dystans obowiązuje dla kategorii 19-30 lat M ? I czy jest jakieś wpisowe ? Bo regulamin chyba nic o tym nie wspomina ...

Z tego co morzna wyczytac z tego regulaminu to kosztow jest ZERO...

Napisano

Hmm, w życiu bym nie pomyślał że na ty odludziu będą jakieś zawody robić :)

Może się pojawię, wszystko zależy jaka będę mieć formę...

Napisano

Ja prawdopodobnie pojade na kole :blink: Chociaz szczerze mowiac wolalbym wiedziec czy na miejscu bede mial do przejechania 20, 40 a moze 80km :) Bo o dystansach tez skubancy nic nie pisza (albo ja juz jestem calkiem slepy).

Napisano

moim zdaniem organizacja była na bardzo wysokim poziomie. Rzadko się widuje by na tego typu zawodach była tak obtaśmowaną trasa. Nie wiem czy zwróciliście uwagę , że nawet wystające pieńki były obmalowane na zielono by ktoś nie wpadł na nie. Mi się tam osobiście podobało bardzo

Napisano

te pomalowane pieńki mogli sobie podarować(w końcu to xc a nie mizianie po jajkach, ale każdy ma swoją opinie) a widziałeś ten podjazd przy rzeczce(ten na lewo, co tam ludzie skracali)? porażka.... nie dało się jechać:/

Napisano

organizacja chora ;p szczegolnie bylo to fajne ze wiekszosc sie dowiedziala przed startem okolo 12stej ze trasa jest w lesie a nie tylko na polu 180 prosta 180 i prosta

Napisano

dokladnie trasa została skończona 20 min przed startem dowiedziałem się 5 min potem i zdążyłem ją raz przejechać:/ porażka

Napisano

To nic, ja tam zaraz wiedziałem że dalej będzie :D Zawody super, organizacja trochę nie tegest

Po 1. Po starcie byłem w połowie stawki w mojej kategorii [16-18]. Na trasie wyprzedziło mnie dwóch zawodników, a za sobą miałem jeszcze z 5 osób jak nic. Jak wprowadziłem rower pod ten podjazd przy rzeczce to o dziwo za mną nikogo. Zgłosiłem to do Pana jakiegoś tam, że ludzie skracają ale nic to nie dało.

Po 2. Do lidera straciłem trochę czasu, no ok, słaby jestem. Ale czy to należy puszczać następna kategorię nawet jak junior jeszcze nie skończył? Dojechałem do mety, a org nawet o tym nie wiedział, z resztą tak jak jeden zawodnik za mną z którym przejechałem 50% wyścigu. IMO to trochę chore.

Po 3. wyniki dla pierwszych 6 osób? pfff.

To był mój debiut, także i tak jestem zadowolony :D) Gratulacje dla użytkownika Kuku [ładnie mnie odstawiłeś^^] i zarazem podziękowania za wspólnie spędzony czas przed jak i po starcie.

Napisano

Ciastkorz słuchaj chyba kulałeś się jedną pozycję przede mną żółta koszulka puszczał nas taki koleś na pierwszym zjeździe w białym kasku? Fakt mogłeś mnie potem nie widzieć bo odpadłem trochę-wodna gleba:)

Co do ad 2- zgadzam się ja dojeżdżałem to oni akurat ruszyli paranoja:/, wychodzi ze nawet numerków nie sprawdzali,:/

co do ad 1- też zgłaszałem i usłyszałem- przykro nami nie mamy tylu ludzi, - jak tak było to po co to organizowali?

Odezwij sie na gg jak możesz gg śle w PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...