Artro Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Siema, sluchajcie zainteresowala mnie marka Viper, ponoć nowa na naszym rynku. Mial ktos kiedykolwiek stycznosc z rowerami tej marki? W MR 1-2/2009r byl test tego roweru model: X Team X9, w ktorym rozplywali sie nad osprzetem i super cena 2,999zl (teraz sprawdzalem i kosztuje 4349zl) Problem w tym, ze dystrybutorem tej marki jest... No wlasnie extreme-shop :/ Tak dokladniej, to interesuja mnie ramy ze scandium tej firmy, tylko nie wiem nic o jakosci tej firmy, pochodzenia, wadze, sztywnosci :/ Dla zainteresowanych modelem: X Team X9: Rama: 7005 podwójnie cieniowana Amortyzator: Rock Shox Reba Race pop lock Stery: Ritchey Pro Korba: Truvativ Firex Hamulce: Hayes Stroker Ryde V6 Kaseta: Sram PG 970 Przerzutka przód: Sram X7 Przerzutka tył: Sram X9 Manetka: Trigger X9 Łańcuch: Sram PC 971 Koła: Mavic Crossride Opony: Moutain King 26"x2,2 Siodło: Nissene Sport Sztyca: Ritchey PRO Kierownica: Ritchey PRO 0s Riser Mostek: Ritchey PRO 4 AXIS Chwyty: XLC Lock-on Cena jeszcze niedawno 3tys zl!!! Oferta: http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/index.php?cPath=58_26_172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Tutaj powinieneś uzyskać odpowiedź : http://www.viversum.pl/index.php?pid=11139...CFQYTzAodKQNK7g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Hahahahaha xD Dobre! Nie odpowiedziales na moje pytanie ale zapewniles mi rozrywke na poziomie olimpijskim! :D Juz wyslalem smsa za 10zl z VAT i czekam az wrozka Andżelika pozna moja przyszlosc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubawy1000 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oooo, a to ciekawe. Właśnie szukam dobrego bajka i jestem zaintrygowany tą firmą. Przyłączam się do prośby Artro. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.