Skocz do zawartości

[gielda] a moze osobny temat z komentarzami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Klaniam,

Tak na fali zgrzytu z userem Paveu oraz nieco podjudzony wlasnymi doswiadczeniami proponuje: zalozmy osobny temacik w dziale gielda, najlepiej przyklejony gdzie bedzie sie wpisywac komentarze dla sprzedajacych i kupujacych userow. nabial zdawa sie mial problem ze sprzedajacym, ja trafilem na niepowaznego kupujacego...

Widzialem podobny system na jakims forum elektroniczno-audiofilskim. Tyle ze tam kazdy sprzedajacy zakladal wlasny temat i ludziki ktorzy od niego kupowali dodawali swoje opinie... Jest to tez jakas opcja, szczegolnie jesli ktos sprzedaje duzo...

Co Szanowne Towarzystwo - ze szczegolnym uwzglednieniem Mod Team'u - sadzi o tem... ?

OSTRO!

I.

Hmm, jestem jak najbardziej za, nie raz w temacie sprzedaży wynikają dyskusje na temat sprzedawcy.

Jeżeli funkcjonuje taki temat o sklepach rowerowych, sądzę, ze o userach też byłby dobry. Niby na forum "każdy swój", ale różne rzeczy się zdarzają.

Jestem za. Kupowałem już kilka części od userów z naszego forum i mam jak najlepsze doświadczenia do tej pory, ale warto zadbać, żeby się przypadkiem nie wpakować na minę. Przydałyby się jakieś zasady, wg których wystawiałoby się komentarze.

Do tej pory był tylko temat z podziękowaniami dla userów.

Idea jest dobra. Myślimy też nad wprowadzeniem systemu przyznawania komentarzy userom - coś na kształt Allegro - ale czekamy z tym na nową wersję skryptu, której wypuszczenie niestety karygodnie się opóźnia :D ...

W każdym razie na pewno tę sprawę jakoś rozwiążemy.

• Mod Team

Klaniam,

No jest. Ale odnosi sie do pojedynczego przypadku.

A co do komentarzy w podziekowaniach to w sumie sa, ale przemieszane z cala masa innych uprzejmosci... Chodzilo mi raczej o jeden czysty i przejzysty temat odnoszacy sie tylko i wylacznie do dzialalnosci merkantylnej Forumowiczow...

No ale skoro sistiemy jakowejs mozna sie spodziewac z apgrejdem skryptu to moze faktycznie nie warto smiecic kolejnym przyklejonym tematem...

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...