nabial Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 tak od siebie dopisze, ze ten pan delikatnie mowiac jest kretaczem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 obawiam sie, ze i za 300 zl nie znajdziesz kupca Nabial, a dlaczego ow pan jest kretaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 kupilem u niego kiedys kola...nie bawilismy sie w formalnosci typu umowa,allegro czy cos, bo pomyslalem, a raczej jak sie pozniej okazalo nie pomyslalem, ze skoro koles z forum, to przeciez bede mial z nim kontakt jak cos...po zacisnieciu w ramie okazalo sie, ze tyl nie chce sie krecic, co w/w opisywal slowami "czuc pracujace lozysko", napisalem do niego o zwrot kasy z oczywistej przyczyny, to najpierw zaczelo sie, ze nie ma na razie kasy i jak cos, to pozniej, a skonczylo sie na cnfaniakowaniu "a co mi zrobisz", przykre ze chyba tylko w Polsce sa jeszcze ludzie, ktorzy dla paru zlotych sa w stanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Niezla rekomendacja :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 nic dziwnego, że sprzedaje na forum a nie na allegro. Jakby taki wałek zrobił na allegro to by mu się do tyłka dobrali. Oszustów trzeba tępić i tyle. Dobrze by było jakbyśmy poznali nazwę allegrowego konta Pawła, żeby od razu dodać sobie na czarną listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ban i do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Czy ktoś jeszcze miał złe doświadczenia z transakcji z tym userem? nabial: odzyskałeś w końcu pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Szybko polecieliście panowie No tak.. sporo się sprzedaje, zgrzyt się zawsze trafi. Oczywiście sytuacja przedstawiona niewiele ma wspólnego z prawdą, no ale takie życie, że przy sprzedawaniu jeden, nawet niesłuszny negatyw rujnuje reputację Sprzedałem na forum sporo części i zawsze było pełne zadowolenie (pełnej dokumentacji nie prowadzę - ostatnio chyba bodziek brał noflatsa). Zawsze opisuje dokładnie towar + fotki itp, TUTAJ był jeszcze odbiór osobisty. Sprzedałem sprzęt działający, nie będę przyjmował zniszczonego. Tyle, z mojej strony EOT i pozdrawiam PS. Oferta już nieaktualna, secik dziś poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 W takim razie czekamy na komentarze innych kontrahentów. Sprawa jest otwarta i miejmy nadzieję, wątpliwości niebawem zostaną wyjaśnione. PS. Ten temat powstał w wyniku wydzielenia części postów z wątku "[obręcze] 2x DT SWISS XR 4.2D czarne" w dziale Sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Tak jak zostało napisane wyżej, kupowałem zestaw Joe's. Wszystko zgodnie z opisem, a sprzęt został wysłany następnego dnia po zaksięgowaniu przelewu. Także ja żadnych zastrzeżeń nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kasy nie odzyskalem... co do podwazania mojej prawdomownosci, to nie bede komentowal, fakt jest taki, ze najpierw bylem zbywany, odpowiadal tylko, gdy go zlapalem dostepnego na gg, skonczylo sie cfaniakowaniem to, ze jestem glupkiem i frajerem - trudno, ale inni niech nie powtarzaja mojego bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I co - nikt więcej nie zawierał transakcji z Paveu'em? nabiał: a czy ty jesteś pewien, że to koło od początku było uszkodzone? Może awaria nastąpiła w trakcie transportu albo podczas montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 odbieralem osobiscie, uszkodzenie wyszlo w momencie wsadzenia kola w rame... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.