pawel1315 Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 W moich avidach 3 mam standardowo klocki żywiczne jednak słyszałem że są one słabe... Nie miałem jeszcze okazji pośmigać i ich wypróbować, ale myślę o jak najszybszej ich wymianie. Wiem tylko że są żywiczne, półmetaliczne i metaliczne, ale ostatnio spotkałem się też z takimi, które są wykonane ze spiekanych kompozytów ceramiczno-metalowych. A więc jakie są rodzaje klocków (wszystkie)?? Jakie są ich wady i zalety? które z nich mają największą siłę hamowania? Które z nich polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Najlepsza jest wyszukiwarka: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...0&hl=klocki. A jeśli zeń skorzystasz, odkryjesz jeszcze więcej tematów traktujących o tym zagadnieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.