Schwefel Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Biały Fox czemu nie, ładnie by przełamał tą czarną kolorystykę. Do tego biały mostek i siodełko i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 biale siodlo no way, za pozno Mam juz czarnego kastratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bialy Fox bedzie bardzo ladnie pasowac ale najlepiej gdyby bylo jeszcze biale siodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 fox przepadl niestety, no ale chyba zdecyduje sie na czarna rebe sl, tylko musze sie jeszcz dowiedziec ile dokladniej wazy Mysle, ze tez bedzie dobrze W takim wypadku sid bylby na sprzedaz, jak cos pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 foxy 2010 nieco lzejsze od tych z 2009 np. f rlc 100 ok 80g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ale jakie ceny ja chcialem kupic tego starszego foxa jeszcze z mocowaniem hamulca is, szkoda, ze teraz wszedzie to pm Moze na razie kupie sobie rebe, a moze kiedys jakiegos foxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiputina Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W tym rowerze Tomeksa ten Sid z przodu pod względem kolorystycznem nie pasuje wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 bedzie czarna reba raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nastapilo pare zmian aktualna rozpiska. Brake (Front): (Hamulec przedni) incl. Brake (Rear): (Hamulec tylny) incl. Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) Magura marta w/ dartmoor nano w/ bolts - 663g Cables: (Pancerze i linki) Shimano - 95g Cassette: (Kaseta) Shimano XT - 290g Chain: (łanńuch) shimano xtr -267g Crankset: (Korby) Shimano XTR m950 - 754g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR m950 - 112g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano XTR m971 - 196g Fork: (Widelec) reba race w/starnut - 1617g Frame: (Rama) Cube AMS w/ headset - 2833g Grips: (Gripy) Accent lite - 23g Handlebar: (Kierownica) Truvativ team - 143g Pedals: (Pedały) shimano xtr - 323 Seat: (Siodło) tune speedneedle le - 97g Seatpost: (Sztyca) Ritchey Comp - 320g !!!! Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) Kalloy - 24g Shifters: (Manetki) Shimano XTR - 220g Skewers: (Zaciski koł) Shimano XT - 124g Stem: (Mostek) Truvativ Team - 149g Tire (Front): (Opona przednia) geax gato - 565g Tire (Rear): (Opona tylna) geax gato - 570g Tubes: (Dętki) Joe's w/ stans valve's - 145g Wheel Front: (Koło przednie) - 657g Hub: (Piasta) - Rival carbon Rim: (Obrecz)- ZTR 355 Spokes: (Szprychy) - Dt revolution Nipples: (Nyple) - Alu wheel smith Rim tape: (Opaska)- yellow tape Wheel Rear: (Koło tylne) - 775g Hub: (Piasta) - Dt 240s Rim: (Obrecz)- ZTR 355 Spokes: (Szprychy) - dt revolution Nipples: (Nyple) - Alu dartmoor Rim tape: (Opaska)- yellow tape total - 10962g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 te !!! mowia same za siebie duze pole do obnizenia wagii, przy tej ramie mozesz zaszalec z waga... ok 150g w dol nie powinno byc zadnym problemem zacisk sztycy tez do najlzejszych nie nalezy zaciski kol duzy potencjal w sumie ok 230g bez wydawania kolosalnych pieniedz kurde te 950 sa naprawde rewelacyjne, z moja 960 z alu srubami ze zdjetym czarnym plastikiem mam 123g jeszcze bedzie kilka rozwiercen, efekt moze ok 115g i tyle roboty fajne kolka btw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 W korbie jest aktualnie zamontowany bardzo ciezki ale tez piekielnie sztywny blat race face ( 102g ) ale niestety nie moglem nic lepszego znalesc w tej chwili :/ Jak gdzies sie uda wychaczyc to bedzie pewnie jakis specialites, wtedy calosc bedzie miala 726g Do tego tak jak juz napisales jak bedzie troche kasy poleci sztyca raczej na thomsona, zaciski na kcnc, zacisk sztycy tez raczej na kcnc, pancerze na alligatory i moze nieco alu srobek Wted bedzie jakies 10.6. W rowerze sa jeszcze zalozone rogi tune rh-1 ale zapomnialem dodac do rozpiski, moze z nastepna aktualizacja to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucik1912 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 byś dał jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Moze ktos bylby chetny na mostek truvativ team ? Ostatnio udalo mi sie wygrac taki oto mostek accenta klik i teraz nie wiem czy zakladac go czy sprzedac Masa nawet nie najgorsza bo 130g, wiec kusi troche, ale z drugiej strony jak juz zmieniac to na cos porzadnego Co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Albo F99, albo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie ma f99 w wersji 110mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mniej wiecej tak to wszystko obecnie wyglada Teraz moge powiedziec, ze ten rower spelnia moje oczekiwania. Jeszcze tylko pare kosmetycznych zmian, ktore poprawia mase, ale nie wplyna w zaden sposob na wlasciwosci jezde, ktore sa jak dla mnie idealne No i co najwazniejsze, zadnych problemow na wyscigach w tym sezonie, oby tak dalej Aczkolwiek ostatnio pekl mi nypel w tylnym kole, co troche mnie zirytowalo :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi