pan_Nikt Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ta sprawa nurtuje mnie od samego poczatku mojej obecnosci na forum. Czemu posta edytowac mozna tylko do 10 minut po jego napisaniu? Czesto sie zdarza, ze ktos cos zapomnial napisac, chce edytowac posta, ale juz minelo 10 min. Wtedy musi pisac nowego posta, pod swoja stara odpowiedzia, zeby to pozniej moderator musial sklecic w jedna calosc. Troche to utrudnia zycie uzytkownikom i modom, na dodatek wprowadzajac lekki zamet na forum. Pozdrowko zaciekawione :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nieprawda!! jeśli dasz szybką odpowiedź a twój post jest ostatni to zostanie dodane to do poprzedniego, zaprezentuje to tutaj [ Dodano: 2005-06-21, 16:42 ] oto drugi post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_Nikt Napisano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Moja, wina tego nie znalem, ale jesli zechce napisac cos sie pozniej? Znaczy mnie najbardziej ciekawi czemu tak jest z ta edycja. Nadal czekam na odpowiedz jakiegos moderatora , nawet jesli bedzie brzmiala "bo tak!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Moja, wina tego nie znalem, ale jesli zechce napisac cos sie pozniej? Znaczy mnie najbardziej ciekawi czemu tak jest z ta edycja. Nadal czekam na odpowiedz jakiegos moderatora , nawet jesli bedzie brzmiala "bo tak!" To ja sie pobawie w moda:) Bez sensu bedzie ze 5 postow odpowie na Twojego posta, Ty go zmienisz i lud czytający nie wie o co chodzi... a jak juz coś napisałeś to napisałes trzeba sie bylo zastanowic heh a jak chcesz sprostować to wlasnie dostaw kolejny post i bedzie złączone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nadal czekam na odpowiedz jakiegos moderatora , nawet jesli bedzie brzmiala "bo tak!" Bo tak! :lol: :wink: A serio - kwestia już nie raz była poruszana - za każdym razem stawało na tym, że 10 minut spokojnie wystarczy. 10min jest optymalnym czasem na ewentualną edycję, no i zachowuje się sens całego tematu (co innego, jeżeli zmieniłbyś treść np po 2 godzinach, gdy pojawiło się już kilka odpowiedzi - prowadziłoby to do ciągłych nieporozumień/konfliktów - a tego nie chcemy). I tak już zapewne zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 pan_Nikt -popatrz na to z innej strony - mozemy edytowac posty caly czas - zakladam temat rower do 3000 > goscie sypia propozycjami informacjami a ty zmieniasz wtedy post na rower do 9000 reszta w tym momencie wychodzi na idiotów bo kombinuja nad wyzszoscia deore nad alivio kiedy ty wyskakujesz panowie ale w tej cenie to xtr albo x-0 :] 10 minut jest najlepsze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_Nikt Napisano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No dobra, dobra, ale mam za to pytanie: Czy kiedys nie bylo limitu z czasu, jesli chodzi o edycje? Bo chodzi mi oto, czy to wynik wczesniejszych dowiadczen, czy ktos, ot tak po prostu, ustawail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 na większosci forów internetowych czas na edycje postów wynosi około 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 pan_Nikt -popatrz na to z innej strony - mozemy edytowac posty caly czas - zakladam temat rower do 3000 > goscie sypia propozycjami informacjami a ty zmieniasz wtedy post na rower do 9000 reszta w tym momencie wychodzi na idiotów bo kombinuja nad wyzszoscia deore nad alivio kiedy ty wyskakujesz panowie ale w tej cenie to xtr albo x-0 :] 10 minut jest najlepsze :wink: Tzn. macie pośrednio rację, ale nie do końca. 95% ludzi nie chce się wycinać posta na który odpowiadają, i wtedy w ich odpowiedzi pojawia się tekst, na który odpowiadają - cytują tamtem tekściorek. I wtedy, jak delikwent cos zmienia, mota, to jest bardzo łatwo to wyczaić. A takie 10 minut jest z jednej strony dobre, a z drugiej nie - sam się czasem pomylę i chcę sprostować, muszę nowy tekst pisać - ale wszystkim nie dogodzi się, to fakt :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kończymy temat. :-( Bo tak. :cool: 8) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.