bodziekk Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 np. jakich ? W KR np. GT, WTB, Manitou, Suntoura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misz Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I wheelera!!! dawniej nie omijali wheelera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Po prostu się uzupełniają :/ trzeba dwa kupić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzisiaj przeglądałem oba i powiem, że ten od bB wygrywa- jest bardziej intuicyjny, łatwo można znaleźć szukaną rzecz- jest przynajmniej spis tematów i strona. Ponadto Roweru są ułożone według marki, a nie jak w MR według kategorii- i tak wiele rowerów było jednocześnie w AM jak i XC. Przy każdej kategorii napisali krótką notkę, jak dobrać siodło etc. Ponadto na boku strony są na kolorowo zaznaczone kategorie, więc jak magazyn jest zamknięty można łatwo trafić w jakąś kategorię, którą szukamy MR ma za to więcej rowerów, znaczy stron z rowerami i to pewnie dlatego, że się niektóre powtarzają, czy akcesoriów i części do roweru jest więcej niż w bB trudno powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Podpisuję się pod tym, że bikeboardowy katalog jest bardziej intuicyjny. Jest po prostu najlepiej pomyślany z tych, co widziałem (oprócz MR widziałem jeszcze jeden tegoroczny katalog, ale nie pamiętam tytułu). W 2007 i 2008 kupiłem MR i B i za każdym razem lepszy był Bikeboard - przejrzysty, bardzo mało niekonsekwencji, spójny (nawet artykuły wprowadzające zrobione były sensowniej). Aha, no i w każdym dziale sprzętu, na początku, bardzo przydatne podstawowe informacje techniczne,taka miniencyklopedia (np. rodzaje standardów mocowania osi suportu, rodzaje gwintów , itp.). Pamiętam, że jak w 2008 kupowałem używany rower, a potem części do niego, to dzięki temu byłem już nieźle obcykany Naprawdę pomocne. A podobało mi się też to, że rowery podzielone były wg marek, a nie wg jakiegoś durnego podziału cross/mtb/miejskie itd. I jeszcze kolorowe zakładki z boku strony się przydawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.