weberwrc Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam nie wiem czy to w tym dziale.... ale.... Który katalog polecacie ? ...ten z Magazynu Rowerowego czy BikeBoard`u ? Który lepszy ? czy może niema różnicy ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Najlepiej jakbyś sam ocenił i wybrał, ale po doświadczeniach z zeszłych lat w tym roku zamówiłem w ciemno z bikeboardu. MR był moim zdaniem gorszy, nie wiem jednak jaki jest w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 IMO bikeBoard'owy lepszy, mam katalogi z ostatnich lat i w przeważającej większości są to właśnie katalogi bB. Tym razem jednak może być inaczej, jak nie są zafoliowane to możesz sobie sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja z kolei do tej pory kupowalem te z MR, ale w tym roku kupilem ten z bikeBoardu tak na probe, bo z MR jeszcze w sklepie nie mieli. Na razie wydaje mi sie ze bB jest fajniejszy, choc zauwazylem glupie bledy, jak np. karbonowa rama w opisie roweru na ramie aluminiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 BB, chociaż w tym roku mniej osprzętu jest. Najlepiej pójść do empiku i przejrzeć obydwa - kupić lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Z bratem zawsze ten z bB kupowaliśmy tak i teraz było. IMHO teraz w bB nie było o materiałach do ram, ich ciężarze i wytrzymałości. Stuffu i stron zauważalnie mniej. Katalogu MR jakoś nie miałem okazji dogłębniej przejrzeć i porównać mimo iż jest w sklepie do którego często zaglądamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a ja mam pytanie odnośnie prenumeraty (czego również tyczy się katalog ) MR: zamawiałem prenumeratę w listopadzie, a jakoś marcowy numer jeszcze do mnie nie dotarł, do was już doszły? bo redakcja nie odpisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja kupuje i MR i BB i oba są ciekawe zależy też jakie tematy sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Nie wiem, czy zauważyłeś ale mowa jest o katalogu, a nie czasopiśmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja kupuje oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzisiaj postanowilem kupic katalog bB poniewaz troche sie zdenerwowałem....katalog MR powinien juz byc dawno w sklepach a go nie ma ! w katalogu bB jest mnustwo rowerow i to zaliczam jako plus jako minus : malo czesci i akcesoriow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 mam nadzieję, że opóźnienie MR wywołane jest chęcią podania większej ilości cen. Choćby z harfy i velo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja też jestem zdenerwowany na to że nie ma katalogu z MR w sklepach:( Pytałem się w kiosku to okazało się ze są nowe numery czasopism BB, rower tour i katalog BB, ale o katalogu MR nikt nawet nie miał pojęcia kiedy będzie: Wszyscy tylko mówili że już dawno powinien być i że też czekają, i to cała informacja:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja też jestem zdenerwowany na to że nie ma katalogu z MR w sklepach:( Pytałem się w kiosku to okazało się ze są nowe numery czasopism BB, rower tour i katalog BB, ale o katalogu MR nikt nawet nie miał pojęcia kiedy będzie: Wszyscy tylko mówili że już dawno powinien być i że też czekają, i to cała informacja:( Z pewnego zrodla wiem, ze w poniedzialek 16.03 br wyszedl z drukarni (Chodzi oczywiscie o MR) Tak wiec w najblizszych dniach mozna sie spodziewac katalogu w salonikach prasowych etc. Ja przekonany jestem do Katalogu MR ale jak ktos to zauwazyl - kwesia gustu pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 to może zacytuje maila od redakcji MR jak komuś on pomoże ;] : "Katalog własnie się ukazał i wczoraj [we wtorek] wysyłaliśmy prenumeraty z katalogiem i katalogi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 na ceny harfy nie macie co liczyć nie chcą podawać cen nawet do testów w gazetach, a co dopiero do katalogu rozchwianie rynku finansowego jest tak duże że stwierdzili, że nie będą nawet się zobowiązywać, bo to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Katalog dotarł do mnie dziś. Pierwsze wrażenie: solidniejszy, więcej marek "popularnych". Cen też więcej. Ciekawostka: również dziś otrzymałem do pracy ofertę handlową velo (taki gruby katalog) i nie ma w niej cen artykułów. A w katalogu MR są Ktoś niedoinformowany, czy ktoś przeinformowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Katalog dotarł do mnie dziś. Pierwsze wrażenie: solidniejszy, więcej marek "popularnych". Cen też więcej. Ciekawostka: również dziś otrzymałem do pracy ofertę handlową velo (taki gruby katalog) i nie ma w niej cen artykułów. A w katalogu MR są Ktoś niedoinformowany, czy ktoś przeinformowany? Witam Rowniez wczoraj otrzymalem katalog MR - ale jest jedno ale./.... ceny a wlasciwie ich brak w wiekszosci produktow ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To zobacz w katalogu Bb ilu cen brakuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dziś sprawdzałem w EMPIKU i katalog już jest dostępny (ten z MR) na pierwszy rzut oka chyba więcej rzeczy w nim jest ale nie wiem bo szybko oglądałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawellldef Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 To zobacz w katalogu Bb ilu cen brakuje;) Jop... A wiesz dlaczego - duzo lezy po stronie wysokiego i dolca i eurusa bo wiadomo, ze ceny uzaleznione sa od tych walut. Na dobra sprawe ceny caly czas sie zmieniaja...... A co do cen, jak ja sie ciesze bo w zeszlym sezonie wymienilem 99% bika a zostawilem tylko rame (taki sentyment) i ceny byly o wieeele nizsze od dzisiejszych pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gadanie tam Można przecież ceny podać w E czy $ jak np zrobił to BB z cenami ram karpiela. Błędów masakrycznie dużo w obu katalogach, danych brakuje jak zwykle tony jak nie ma cen to nie ma mas i tak w kolo macieju czy to sie kiedyś poprawi.. ? Towarzystwo chyba nie nadąża za rynkiem... pomimo 650 stron braków jest od "wafla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Moim zdaniem to raczej "zasługa" "wspaniałych" dystrybutorów. Za to nie potrafię zrozumieć braku w katalogach kilku ważnych marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weberwrc Napisano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Moim zdaniem to raczej "zasługa" "wspaniałych" dystrybutorów.Za to nie potrafię zrozumieć braku w katalogach kilku ważnych marek. np. jakich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Np. brak Accenta czy też całe 2 dampery RS'a w Bb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.