chicken002 Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Witam mam pewien problem . Mam piastę novatec na maszynach i występuje luz tylko nie taki luz normalny o którym każdy myślą wszystko jest dobrze przykręcone . Chodzi o to ze podczas hamowania koło na piaście przesuwa siew lewo lub w prawo podobnie jest jak ściągnę koło z roweru i chcę je troszkę ruszyć wtedy też się tak przesuwa . Drugi problem który mnie jeszcze dzisiaj na potkał to złe ustawienie przerzutki przedniej . Mam korbę turvativ isis flow . Chcąc przerzucić na 3 przerzutka tam nie dostaje . co może być przyczyna tego proszę o pomoc i proszę adminów o nie usuwanie tematów ponieważ nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na te nurtujące pytania
michalj Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Sprawdził bym czy to nie luz przy mocowaniu koła do widelca.
chicken002 Napisano 18 Marca 2009 Autor Napisano 18 Marca 2009 nie i chodzi tu o tylnie koło bo chyba nie zaznaczyłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.