damian9310 Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 witam serdecznie chcialem zasięgnąc porady od was mianowicie teraz mam manetki deore dual controll i przerzutke deorke m511 z zwykla sprezyną z tego wzgledu ze ma juz duzy luz na kółeczkach i slabą sprezyne chcialbym kupic nową upatrzylem tą http://www.allegro.pl/item581910975_deore_...trumrowero.html i ona ma odwrotną sprezyne i juz mialem ja zamawiac ale pomyslalem ze skoro ma odwrotną sprezyne to moze manetki tez nie bedą pasowac i teraz moje pytanko wlasnie czy musiałbym też zmienic manetki do tej przerzutki czy bedzie ona współpracowac z tymi co mam ?? bo chcialbym je zostawilc dalem za nie 150zł i są w świetnym jeszcze stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jak może nie pasować, skoro system DC jest właśnie przeznaczony do przerzutek z odwrotną sprężyną... To właśnie twoja obecna Deorka nie działała poprawnie z tymi manetkami - tylna manetka wyświetlała wskazania odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian9310 Napisano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 aha to w takim razie ją zamowie wielkie dzięki za odpowiedż i pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.