Martinii Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Witam, Dzis wszedlem na forum i nie mam polskich znakow. Zamiast nich wyswietlaja sie dziwne znaczki. Problem zarowno w Operze jak i w IE. Tak oto wyglada przyładowy post widziany przeze mnie: O co chodzi?
RadekSki Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Mam od rana analogiczną sytuację. Z tą różnicą, że u mnie widać zamiast polskich znaków pogrUbione pionowe kreski.
Martinii Napisano 16 Marca 2009 Autor Napisano 16 Marca 2009 Dodam jeszcze, ze na innych streonach wszystko jest ok...
madek Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 tez mam jakies smieszne paseczki, wczoraj jeszcze tego nie bylo
Skiba_TG Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 U mnie nie ma problemów na żadnej przeglądarce
Nawrotek Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 ja mam w google chrome znaczki zapytania, w IE i operze tak samo.......
RadekSki Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Teraz jest ok. Czarne, pogrubione, pionowe kreski podążyły w niebyt.
Martinii Napisano 16 Marca 2009 Autor Napisano 16 Marca 2009 U mnie w Operze jak wyzej, a w IE takze kwadraciki.
RadekSki Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Odwołuję to co powiedziałem. Dalej mam te kreski. Wydawało mi się, że przez chwile było dobrze.
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Marca 2009 Mod Team Napisano 16 Marca 2009 Klaniam, Co ciekawe ze pojawia sie to ( u mnie przynajmniej) dopiero na poziomie postow... Listy tematow, i listy subforow wyswietlaja sie poprawnie... Nie zebym sie czepial ale nie po to placimy za licencje skryptu aby taki szajs sie powtarzal nontoper (wyszukiwarka, powtarzajace sie zwiechy skryptu...) Zdaje sobie sprawe ze zmiana oprogramowania w takim momencie i przy tych rozmiarachForum moze sie okazac zadaniem ponad sily... Jednakowoz chyba wartaloby przemyslec... OSTRO! I.
MrJ Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Ja mam takiego "kfjatuszka" (FFox): Forum Rowerowe na MAX! Najwiďż˝ksze... Ale poza tym nigdzie indziej nie widzę problemów
GdyniaBiker Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Mam kwadraciki ze znaczkiem zapytania w Chrome zalogowany i wylogowany, natomiast w FF zarówno zalogowany, jak i wylogowany nie mam.. Ale w obu przeglądarkach pod górnym banerem jest "Forum Rowerowe na MAX! Najwiďż˝ksze w Polsce forum rowerowe", do tego w FF nad górnym banerem są znaki na środku: "ďťż". Ba, gorzej, mój post wyświetla się raz inaczej, niż go zapisałem, a później znów właściwie - tam gdzie podałem błędy napisów, zastępuje je np myślnikiem A teraz znów znaczki zamiast polskich zniknęły, ale reszta, jak wcześniej..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.