Skocz do zawartości

[polskie znaki] brak

Martinii

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dzis wszedlem na forum i nie mam polskich znakow. Zamiast nich wyswietlaja sie dziwne znaczki. Problem zarowno w Operze jak i w IE. Tak oto wyglada przyładowy post widziany przeze mnie:

89160572.th.jpg

O co chodzi?

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Co ciekawe ze pojawia sie to ( u mnie przynajmniej) dopiero na poziomie postow... Listy tematow, i listy subforow wyswietlaja sie poprawnie...

Nie zebym sie czepial ale nie po to placimy za licencje skryptu aby taki szajs sie powtarzal nontoper :) (wyszukiwarka, powtarzajace sie zwiechy skryptu...)

Zdaje sobie sprawe ze zmiana oprogramowania w takim momencie i przy tych rozmiarachForum moze sie okazac zadaniem ponad sily... Jednakowoz chyba wartaloby przemyslec...

OSTRO!

I.

Napisano

Mam kwadraciki ze znaczkiem zapytania w Chrome zalogowany i wylogowany, natomiast w FF zarówno zalogowany, jak i wylogowany nie mam.. Ale w obu przeglądarkach pod górnym banerem jest "Forum Rowerowe na MAX! Najwiďż˝ksze w Polsce forum rowerowe", do tego w FF nad górnym banerem są znaki na środku: "ďťż". Ba, gorzej, mój post wyświetla się raz inaczej, niż go zapisałem, a później znów właściwie - tam gdzie podałem błędy napisów, zastępuje je np myślnikiem :)

A teraz znów znaczki zamiast polskich zniknęły, ale reszta, jak wcześniej..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...