marek93 Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Cześć. Jak napisałem wyżej mam 16 lat i poszukuje dorywczej pracy, żeby dozbierać trochę kasy do pierwszego roweru do streetu . Mieszkam w warszawie i mogę się podjąć pracy w weekend, a później w wakacje. Będę wdzięczny za wasze propozycje. pozdrawiam Marek
creative1989 Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Możesz przejść się po hipermarketach i popytać czy na promocji albo w magazynie się coś znajdzie. Możesz jeszcze spróbować załapać się na jakąś inwentaryzacje- przez pół nocy można sporo zarobić
Schwefel Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Na początek możesz spróbować swoich sił w rozdawaniu/roznoszeniu ulotek.
Mod Team Pixon Napisano 19 Marca 2009 Mod Team Napisano 19 Marca 2009 Idź do młodzieżowego hufca pracy, tam coś ci zaproponują. Rozdawanie/ Roznoszenie(to lepsze) ulotek bardzo kiepski pomysł, no chyba, że nie będziesz miał co wziąć to pozostaje tylko to.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.