lukas_t1 Napisano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mógł byś coś napisać jak Ci się jechało na takim zestawie opon co w rozpisce oczywiście jak jechałeś na takim zestawie opon? tak jechalem na tym co w rozpisce...jechalo sie ok, raz mi rower uciekł ale to już była głupota a nie wina opon, na zjazdach i podjazdach bezproblemowo, trakcja ok, opory znikome, moim zdaniem nic lepszego nie ma na puszczykowo w takich warunkach jakie wczoraj byly Po co tyle podkładek pod mostkiem? Przecież można go obrócić i już ze dwie można wywalić. a to ciekawe...primo, teraz mostek jest centrymetr nizej, secundo uwierz mi ze te podkladki sa tam po cos wiecej niz tylko zeby szpanowac "patrzcie mam 5 podkladek karbonowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemonr1 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Według mnie podkładki są po to aby kierownica była na odpowiedniej wysokości. Można to również osiągnąć odwracając mostek. W twoim przypadku co najmniej jedna jest zbędna. W końcu to jest dział mania lekkości, więc po co wozić zbędny bagaż, dodatkowo kawałek rury sterowej by się odpiłowało. Ja w swoim rowerze nie mam ani jednej podkładki czyli niezbędne nie są (chociaż wiem, że można załatwić ramę kierownicą). P.S. Nie posądzam Cie przecież o szpanowanie, chociaż swoją drogą takie 5 podkładek wrażenie jednak robi, a może przynosi szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja w swoim rowerze nie mam ani jednej podkładki czyli niezbędne nie są To, że Ty nie masz to nie znaczy, że w ogóle nie są potrzebne. Niektórzy np. regulują podkładkami wysokość kiery, do tego łatwiej jest sprzedać amor z dłuższą rurą. Do tego wiecęj $$$, dla kilkunastu gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dokładnie tak,poprostu niemialem czasu sterówki uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaktro Napisano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Jak się spisują śruby alu w mocowaniu zacisków hamulcowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 idealnie sie spisują jak na razie, dodatkowo jeszcze ladnie wygladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 a jak się mogą spisywać? jak są na miejscu, to znaczy że się spisują na rowerku się przejechałem i robi wrażenie:P gratki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koser Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 mógłbys zamiescic aktualne foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi