twmax Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Czołem Mam pytanie gdzie się zaopatrujecie w ciuchy ? Nie chodzi mi o sklepy internetowe. pozdrawiam Max
premier2 Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Jak nie internet, to pozostają sklepy rowerowe lub sportowe, np decathlon, go sport itp, ewentualnie w lidlu bywają w promocjach.
lukas_t1 Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 mam całą szafe ciuchów rowerowych....żadnego nie kupiłem w sklepie stacjonarnym...cyklotur, colex, ryba i inni mają taaaakie ceny że nie są przezemnie wogóle brane pod uwagę jak już to przymierzaj w w/w sklepach a kupuj w necie
twmax Napisano 16 Marca 2009 Autor Napisano 16 Marca 2009 A co myślicie o BCM Novatex ? pozdrawiam MAX
twmax Napisano 16 Marca 2009 Autor Napisano 16 Marca 2009 Szeroki wybĂłr, korzystne ceny. Ja polecam. A byliście może na Promienistej 118 ? www.evolutionsport.pl Dystrybutor tej firmy. pozdrawiam MAX
Sibil Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Porównywałem ceny, jak to z dystrybutorem bywa - narzucona dodatkowa marża. Jeśli jesteś zainteresowany Novatexem warto wybrać się osobiście do Puszczykowa. pozdr
pigla Napisano 22 Marca 2009 Napisano 22 Marca 2009 Ja ostatnio od mojej lubej na urodziny dostałem spodnie firmy MARTOMBIKE. Chwilowo przeszły jeden, krótki test jednakże sprawowały się na 5. Jeżeli utrzyma się bezdeszczowa pogoda to je jeszcze przetestuje trochę. Co do firmy BCM Novatex to mogę polecić ich koszulki i bluzy. Mam od dobrych dwóch lat i nic się z nią nie dzieje złego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.