GRZES82 Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam, gdzie w Warszawie są dobre sklepy z okularami na rower? Interesują mnie takie firmy jak: arctica i uvex.Jakie modele byście polecili do ok. 70 zł. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mało jest sklepów w warszawie? Upatrz sobie jakiś model i szukaj w sklepach w warszawie, lub internetowych, lub allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZES82 Napisano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzięki za odp, byłem na razie w jednym sklepie rowerowym i nic specjalnego nie mieli. Poszukam w internecie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Pojedź do Go sporta, można zobaczyć przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZES82 Napisano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Byłem na Wileńskim ok. 2 tyg. temu nic ciekawego nie było, ale jutro tam skoczę, dzięki INSIDEEE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flejtuch Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Uvexy w ski teamach mieli w zeszłym sezonie więc pewnie dalej mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZES82 Napisano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A jakie z UVEX-ów byś polecił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 trzeba przymierzyć tak samo jest z kaskiem.. na jednym lepiej leżą na drugim gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZES82 Napisano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Rozumiem, wiadomo ale chodzi mi bardziej o stosunek jakości do ceny (filtry, wyposażenie, wykonanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.