Xellon Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 Witam Mam taki problem poszukuje damskich krótkich spodenek ale wlasnie na Szelkach czy zna ktoś jakieś sklepy które mają takie w ofercie ? A i nie interesuja mnie spodenki z Bikestacji ponieważ mają niewygodną wkładke Pozdr. Patryk
karolaxp Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 ciężko jest dostać bo ja już są to są ale bez szelek a to nie wygodne. Ja używam męskich spodenek i jestem bardzo zadowolona:)
Biera Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 spytaj Wilka* BCM Nowatex ma w swojej ofercie spodenki damskie Vezuvio, Rogelli model Catania berkner kori (ale nie polecam - tragiczny materiał) i berkner eva (a te już można polecić - jak ktos lubi takie cuda:P) raczej kieruj się na nowatex i rogelli pozdro EDIT: ooo sorry, doczytałem że na szelkach. to tylko Nowatex. *A z tym Wilkiem to taki żarcik dla starych użytkowników;)
lajtspid Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Damskie spodenki z reguły są właśnie bez szelek. I większość znanych mi kobiet preferuje bezszelkowe...
benek Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 Możesz też poszukać body lub kombinezonu - przykład body http://www.rowersport.pl/produkt/1290_serendy_body - kobinezon damski ma np w ofercie Adidas (nie wiem jaką ma wkładkę) zobacz na stronę Harfy
karolaxp Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 no ja nie wiem ale raczej wszystkie dziewczyny co trenują kolarstwo to jeżdżą w spodenkach z szelkami. Przecież to o wiele wygodniej
ladybird Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 a propos spodenek damskich...ja nie moge niczego konkretnego kupić od dawna...co do kupowania ciuchow przez sklepy internetowe nie jestem przekonana...wole przymierzyć..my ludzie z miejsc bardziej prowincjonalnych mamy słaby dostęp do profesjonalnych sklepów z odzieżą rowerową do kupienia od ręki...niestety wiąże się to z wyjazdem do większego miasta....jednak w czymś trzeba jeżdzić karolaxp to powiadasz że lepiej w szelki zainwestować?..ja nie jeździłam w takich portkach jeszcze..
karolaxp Napisano 16 Marca 2009 Napisano 16 Marca 2009 No pewnie polecam szelki ) zadna gumka na brzuchu nie przeszkadza, spodnie się nie zsuwają Jeśli chodzi o dobre spodnie to polecam http://www.questsport.pl/questsport/ bardzo dobrą gąbke mają spodenki co jest w końcu najważniejsze
Xellon Napisano 21 Marca 2009 Autor Napisano 21 Marca 2009 Dziekuje Za odp. Bedzie trzeba czegoś poszukać Pozdr.Patryk
Anna Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 właśnie dziś byłam w Nowatexie. pan był hmmm specyficzny ale stanęło na tym, że kupiłam spodenki 3/4 Vesuvio. czy ktoś z Was jeździł/ słyszał o tej marce coś konkretnego? ps. pan sprzedawca mówił, że dobre lalala czego to nie mają ale przecież to sprzedawca to nie będzie mi towaru odradzał, który za najlepszy uważa ;P
lajtspid Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Vezuvio to chyba nie tyle marka, co nowa seria produktów Novatexu. Może sama napiszesz jakąś recenzję? Sam jestem ciekaw, bo na razie jedyne co znalazłem to to (ostatni post): http://ngt.pl/forum/bcm-nowatex-molteni-ko...rekaw,5933.html
Anna Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 powiem szczerze - aż mnie ścisnęło w brzuchu po tym jak przeczytałam to co w linku recenzja straszna mówiąc wprost- nie mam żadnego doświadczenia w kwestii takiej odzieży. tym bardziej, ze nie mam standardowej budowy ciała i z ubraniami u mnie różnie... niemniej jednak wczoraj ubrałam je tak jak powinny być założone- bez bielizny. wrażenia hmmm osobliwe- jeśli tak czują się dzieci w pieluchach to średnio :/ no ale wyprałam je i niedługo może wypróbuję w dłuższej trasie- ale raczej nie wcześniej jak w niedzielę albo next week. teraz to mam stracha
mzewa Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 karolaxp pisze : polecam szelki zadna gumka na brzuchu nie przeszkadza, spodnie się nie zsuwają Jeśli chodzi o dobre spodnie to polecam wszystko zależy od osobnika : je nie lubię jeździć w szelkach z tej prostej przyczyny, że muszę w lesie całkowicie się rozbierać... no chiba , że kobity umiecie sikać przez nogawkę /prosze o info jak to robicie/
ladybird Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 hahaha...mzewa ano własnie....masz racje..ja tez na razie żadnych szelek nie mam..hmmm....w najbliższych dniach wybieram na polowanie za jakimis babskimi ciuchami, bo w mojej najblizszej okolicy biednie z tym...jak znajde coś ciekawego to może skrobne tu coś....a tak na marginesie to uwielbiam jeździć w spodniach 3/4...są naprawde praktyczne..
Anna Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 kiedyś były takie hmmm rurki? w UK, żeby kobiety mogły do pisuarów również...może by za ich pomocą można przez nogawkę ?
karolaxp Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 a właśnie że można zrobić siusiu bez rozbierania wszystkiego poprostu naciągasz spodnie na dół nie zdejmując ich:) nie tylko ja tak robie z dziewczyn oczywiscie
amoniak Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 kiedyś były takie hmmm rurki? w UK, żeby kobiety mogły do pisuarów również...może by za ich pomocą można przez nogawkę ? na siłę i chore ale co tam jak równouprawnienie to równouprawnienie niech i kobitki leją do pisuarów wracając do tematu Moja szanowna małżowinka zanabyła drogą kupna w Decathlonie takie oto gatki http://www.decathlon.com.pl/PL/kolarki-spo...zarne-69572864/ niestety bez szelek były też damskie z szeleczkami i kosztowały coś z 180 złociszy
Biera Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 powiem szczerze - aż mnie ścisnęło w brzuchu po tym jak przeczytałam to co w linku recenzja straszna mówiąc wprost- nie mam żadnego doświadczenia w kwestii takiej odzieży. tym bardziej, ze nie mam standardowej budowy ciała i z ubraniami u mnie różnie... niemniej jednak wczoraj ubrałam je tak jak powinny być założone- bez bielizny. wrażenia hmmm osobliwe- jeśli tak czują się dzieci w pieluchach to średnio :/ no ale wyprałam je i niedługo może wypróbuję w dłuższej trasie- ale raczej nie wcześniej jak w niedzielę albo next week. teraz to mam stracha Ktoś robi bardzo brzydką antyreklamę nowatexowi... jakiś frustrat, albo konkurencja mam komplecik krótkie spodenki + koszulka z poprzedniej edycji i jestem bardzo zadowolony. Testerzy Rowertoura bardzo dobrze ocenili jakość zarówno spodenek jak i koszulki z serii vezuvio. Tak że nie masz się czym martwić - śmieci nie kupiłaś.
RafalB Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 Jedyne do czego mozna sie czepic BCM Novatex to srednia jakosc pampersow, po za tym ciuszki spoko nawet bardzo spoko biorac pod uwage cene Btw. swietna oferte dla kobiet(kroj, fason, jakosc, dobrane materialy) ma Adidas...tylko klopot z dostepnoscia pelnej oferty w Polsce.
ladybird Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Jedyne do czego mozna sie czepic BCM Novatex to srednia jakosc pampersow, po za tym ciuszki spoko nawet bardzo spoko biorac pod uwage cene Btw. swietna oferte dla kobiet(kroj, fason, jakosc, dobrane materialy) ma Adidas...tylko klopot z dostepnoscia pelnej oferty w Polsce. hmmm... ciekawa jestem cen
karolaxp Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 tu znajdziesz katalog z cenami ciuszków Adidas http://www.harfa-harryson.com.pl/new/kontakt/download.php5 jak na moje ceny nie są aż tak wysokie.
RafalB Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 W harfie dostepne sa tylko spodenki damske w wersji bez szelek, Adidas produje/produkowal wersje z szelkami damskimi dopasowanymi do piersi kobiet
karolaxp Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 to można kupić męskie z szelkami spodenki ja tam nie widze różnicy
Anna Napisano 14 Kwietnia 2009 Napisano 14 Kwietnia 2009 Vezuvio to chyba nie tyle marka, co nowa seria produktów Novatexu. Może sama napiszesz jakąś recenzję? Sam jestem ciekaw, bo na razie jedyne co znalazłem to to (ostatni post): http://ngt.pl/forum/bcm-nowatex-molteni-ko...rekaw,5933.html dziś był nareszcie test. podczas 60 km trasy spodenki sprawdziły się. póki co- nic się nie zmechaciło, nie zeszmaciło, a nawet jestem mile zaskoczona- wreszcie nie mam ani jednego otarcia jeśli chodzi o jakość - mnie zadowala. i dobrze się piorą, nawet część "pampersowa". oby tak dalej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.