Skocz do zawartości

[serwis] Organizowanie wycieczek rowerowych przez internet

koptus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nie chcę, aby ten temat był potraktowany jako spam. Chciałbym wszystkich rowerzystów zachęcić do rejestracji w serwisie WyjdzNaRower.pl . Serwis ten nieco różni się od standardowych serwisów rowerowych. Celem serwisu jest propagowanie aktywnego wypoczynku poprzez danie rowerzystom narzędzia do organizowania wycieczek rowerowych. Czasami się zdarza, że planujemy trasę, ale niestety, żadnemu ze znajomych nie pasuje lub lubimy jeździć większą grupą. Za pomocą WyjdzNaRower.pl każdy zarejestrowany użytkownik może zorganizować wyprawę rowerową wypełniając 1 formularz, później wystarczy tylko poczekać, aż inni internauci dołączą, a na końcu pojawić się w wyznaczonym dniu na miejscu startu.

Serwis nie jest komercyjny i nie wyciągam z niego żadnych profitów, dlatego też pozwoliłem sobie założyć temat :)

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie :woot:

http://www.wyjdznarower.pl

• Mod Team

Zarejestrowałem się i już widzę pierwszą poważną wadę. Mianowicie nie ma podziału na województwa. Póki użytkowników nie jest dużo, to nie jest potrzebne. Jednak jeżeli portal się rozrośnie na tyle, że codziennie będzie dodawane kilkanaście propozycji wspólnych wyjazdów z różnych stron Polski, to przeciętny użytkownik się tam po prostu pogubi. Zanim znajdzie interesujący go wyjazd w gąszczu informacji to zapewne przejdzie mu chęć pojeżdżenia z kimś i z tych nerwów wyjdzie sam na rower.

• 3 tygodnie później...

Pozwolę napisać sobie o konkursie:

Serwis WyjdzNaRower.pl zachęca wszystkich użytkowników do wzięcia udziału w konkursie! Zasady są proste. W okresie od 11 kwietnia do 11 maja zbieracie punkty (informacja za co są punktu jest tutaj). Po tym czasie, 12 maja, wśród 5 osób z największą liczbą punktów rozlosujemy rower Merida MATTS TFS XC 100-D.

zapraszam

http://wyjdznarower.pl

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...