Umil Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ostatnio sobie wykręcam pedały bo chciałem sobie zrobić serwis i nic nie wyszło . W korbie z zębatkami zjechało się pół gwintu. Przed tym jak się tego dowiedziałem, to oczywiści walczyłem żeby odkręcić pedał, lub go chociaż z powrotem dokręcić. Złamałem przy tym dwie piętnastki. Moje pytanie: Czy tylko x-flow jest taki dupny? Mój kumpel miał to samo, a ostatnio na allegro widziałem hussefelta z tak zjechanym gwintem tylko całym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Hmm, widziałem dwa Iso-flow z tak zjechanymi gwintami.. Czyżby przypadłość tych korb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 albo braku tawotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umil Napisano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 No towotu nie było to fakt, ale żeby to się tak często działo??? U mnie te gwinty były używane 3 razy. Raz założyłem, ściągnąłem, założyłem i to wszystko. Teraz po roku odkręcam i pipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.