MarcinGoluch Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Witam! Otrzymałem właśnie informację, że 7Anna czyli dystrybutor firmy NS w trybie BARDZO PILNYM wycofuje z rynku wszystkie widelce z serii FUNDAMENTAL 2. Osoby posiadające te widelce bez względu czy mają rachunek czy też nie, proszone są o BARDZO PILNY kontakt z 7Anna. Widelce mogą posiadać wadę spowodowaną użyciem złego gatunku stali w rurze sterowej! Widelec może bezpośrednio stwarzać zagrożenie życiu użytkownika dlatego proszę o natychmiastowy kontakt z 7Anna ! ! ! Pozdrawiam! Marcin
Biera Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 a masz gdzieś jakieś potwierdzenie tych słów? czy tylko ktoś dzwonił?
MarcinGoluch Napisano 13 Marca 2009 Autor Napisano 13 Marca 2009 Jakbym nie napisał odpowiedź to będzie więcej informacji niż mogę udzielić. Nie jestem pracownikiem konkurencji. A że dostałem informację i jestem obecny bądź co bądź na największym forum rowerowym gdzie zapewne są użytkownicy widelców NS, to info puszczam dalej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.