Fistach Napisano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Rękawiczki sixsixone model Comp. Co o nich myslicie? tu link: http://www.ridepark.fr/images/articles/661...omp%20Rouge.jpg i nie chodzi mi o wyglad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwb2 Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 a za ile?? może na allegro znajdą się w tej cenie fox'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja mam takie Foxy Myśle ze spokojnie ci starcza od XC wentylacja jest całkiem niezła myślałem, że będą pływał w nich jak sie spocę, ale tu zaskoczenie palce mam suchutkie a tylko dłoń się poci czy praktycznie tak jak w rękawicach bez paluchów. Po wakacjach bede sprowadzał te rekawice wiec jak ktoś chce to polecam możliwość kupna innych Foxów , bluz i tak dalej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 661 nie są zbytnio wytrzymałe i bardzo szybko sie przecierają :-( jak z wygdą i wentylacją niewiem ale kolega sie skarzył ze niezbyt wytrzymałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a ja je mam (z tym ze wersja kids, bo normalne sa za duze na moje male raczki:P) i sie dobrze trzymaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ostatnio je kupiłem i nie nażekam cena 80zł jak na allegro. Mysle ze lepsze są na zime niż na lato Jeszcze nie przetarłem i oby nie w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 to odświeżę ten temat, co myślicie o rękawiczkach SIXSIXONE comp '08 i '07 ??? które dają większą ochronę i które są wydajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.