Gość Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam mam korbę Truvativ Firex. mam też blat 32 od Shimano XT kompozytowo-stalowy rozmiar 104. ten parametr będzie pasował, ale czy na korbę truvativ da się założyć. ten blat shimano jest szerszy, to znaczy ten kompozyt trochę wystaje. Pytanie czy ktoś eksperymentował aż tak. dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie wiem jak bardzo różnią się blaty z LX i XT, ale ja do takiej samej korby zakładałem z LX i pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 slx i xt najnowszy model różnią się od lx budową, są stalowo/kompozytowe . Stąd te pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a więc po zakupie, próba zamontowania tego blatu okazała się niemożliwa. Wytłoczenia kompozytowe nie pozwalają przykręcić. wniosek, nie jest kompatybilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.