Mod Team bikergonia Napisano 12 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 W ramach porządków wiosennych otwieram część drugą klubu GF. Archiwalne posty znajdziecie: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No to się zapisuję do Klubu rybaka. Kupiłem ramę Big Sur i kończę składać rower na jej bazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik223 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja i mój Tarpun zapisujemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wegorz Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No to... ze swoim HKEK również zapisuję się do klubu GF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jakiś nowy może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALFIK3000 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja również zapisują się do klubu z moim GF Tarpon, który godnie zastąpił Scotta scale50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No to ja się dopiszę do grupy. Mój rower: http://www.bikestats.pl/rowery/Tass_4066_2027.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scrash Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to i ja się z moim GF advance po paru modyfikacjach zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 chyba jeszcze żadnego wahoo tu nie widziałem,zapisuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dopiszę się, co by było co czytać Gary Fisher Tassajra z 2006 roku Rama Genessis Gold Series Widelec: SR Suntour Epicon LOD 2009 Kierownica: Bontrager Crowbar Mostek: Bontrager Select Chwyty: BBB SuperSoft Stery: VP A76C Rogi: PRO Short Over Siodełko: Bontrager Select Sztyca: PRO Xlt Zacisk: Bontrager Korba: Bontrager Select Obrót: TruVativ ISIS GigaPipe Pedały: Shimano m540 Łańcuchy: Shimano HG73 Kaseta: PG950 | 11-34 | 9spd Przerzutka przód: Shimano Deore Przerzutka tył: Sram X9 Cyngle: Sram X9 Szczęki hamulca: Avid SD7 Klamki: Avid SD7 Koło przednie: Obręcz: DT XR 4.1 Piasta: Shimano XT (do fałek) Szprychy: DT Comp Dętka: jakieś Conti Opona: Bontrager Jones XR oem Koło tylne: Obręcz: DT XR 4.1 Piasta: Shimano XT (do fałek) Szprychy: DT Comp Dętka: jakiś IRC Opona: Bontrager Jones XR oem Bagażnik: Topeak Super Tourist Rack MTX (zazwyczaj jest i zastanawiam się, czy nie powinienem zamieścić tego postu w dziale z trekkingami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truskawka Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no to klub się powiększa, bo dopisuje się ja i mój GF advance 2009, dziś była jazda próbna no i miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 moojmisiu: To nie jest na ramie 2007? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 2006 i 2007 miały takie samo malowanie, różniły się osprzętem, ja miałem wersję 2006, teraz to już kastom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmanager Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 To na stronie chyba są jakieś błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam w Klubie z moim 29erem GF X-Caliber ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ładniutkie toto... Malowanie piękne po prostu, trochę jak w starym BigSur. Jak się jeździ z taką kierownicą? @mmanager Na stronie fisherbikes.com? Z błędów zauważyłem brak BigSura 2006, w przypadku Tassajary z roczników 2006/2007 są dostępne fotki z dwoma wzorami malowania dla każdego rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 I mnie tu chyba nie było. Kolejny Tarpon, w fazie "pimp my bike" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archipelago Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Rybacy, co doradzicie spośród tych sprzętów dla 190cm/70~kg? Rama 19" - nie za mało? http://mybike.pl/rower-gary-fisher-tassaraja-disc-19quot2008-p-1096.html?osCsid=tvlgyegi lub http://mybike.pl/rower-gary-fisher-piranha-disc-19quot2008-p-488.html?osCsid=tvlgyegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rybacy, co doradzicie spośród tych sprzętów dla 190cm/70~kg? Rama 19" - nie za mało? http://mybike.pl/rower-gary-fisher-tassaraja-disc-19quot2008-p-1096.html?osCsid=tvlgyegi lub http://mybike.pl/rower-gary-fisher-piranha-disc-19quot2008-p-488.html?osCsid=tvlgyegi Tass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć, jestem tego samego wzrostu, ale ważę trochę więcej. Jeżdżę na ramie Marlin 19". Szczerze powiedziawszy jeśli bym mógł to zmieniłbym ramę. Fisher ma bardzo fajne długie rury górne co jest idealne do naszego wzrostu, natomiast mam bardzo wysuniętą sztyce (w ramie zostało ok 8cm co może być za mało). Nie zmienia to faktu, że bardzo dobrze mi się jeździ na tej ramie. Moja rada: Przejdź się do sklepu, usiądź, zrób małą przejażdżkę. Sam zobaczysz czy Ci ta wielkość pasuje. Dużo też zależy gdzie i jak będziesz jeździł. Ważysz mnie ode mnie, a ja nigdy z ramą nie miałem problemów. Moim kolejnym krokiem będzie prawdopodobnie wymiana ramy i przymierzam się do trek'a (19,5). pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archipelago Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dzięki blnd za wypowiedź. Jeżdżę głównie po asfalcie, chociaż z nowym sprzętem pokuszę się na jakieś leśne trasy zapewne. Właśnie jutro jadę przetestować rowery w Krk, może trafię akurat na jakiegoś GF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukes Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam, dopisuję się do klubu GF z Sugar'em. http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=garage&do=view_image&id=788 Na tym etapie to już całkowity "custom", w większości na XT Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easton Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To i ja dołączam z moim GF Sugar 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 No i 2gi Gary Fisher, Big Sur 2008 w tym niekoniecznie ładnym czerwonym kolorze - jedyny tego minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ta czerwień jest ostra! Nie wiem co może Ci w niej nie pasować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.