birofil Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam! Dowiedziałem się, że ta firma szyje odzież kolarską. Namierzyłem 2 adresy ale nr telefonów są nieaktualne. Czy ta firma jeszcze istnieje? Wygooglałem w interku na forach posty tylko z 2003 i 2004 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flapjack83 Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wydaje mi się, że wiedziałbym gdyby gdzieś koło Wrocławia taka firma istniała - a szczerze mówiąc - pierwsze słyszę. Robiłem dość spore rozeznanie w temacie i nie natrafiłem na taką firmę ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birofil Napisano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wydaje mi się, że wiedziałbym gdyby gdzieś koło Wrocławia taka firma istniała - a szczerze mówiąc - pierwsze słyszę. Robiłem dość spore rozeznanie w temacie i nie natrafiłem na taką firmę ani razu. Firma mieściła się w Kątach Wrocławskich przy ul. Zwycięstwa 2. Potem przenieśli się do Rakoszyc przy ul. Średzkiej 12. O firmie dowiedziałem się przedwczoraj od kolegi, który 2 latat temu kupił u nich ciuchy. Wczoraj googlałem i szukałem namiarów. Znalazłem posty na forach w interku, gdzie ludzie z Wrocka umawiali się na wspólne zakupy. Firma chyba padła w ubiegłym roku. Takie info znalazłem w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.