n4k5 Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień dobry. Tak jak w temacie, które sklepy rowerowe są warte odwiedzenia w Rzeszowie? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btrx Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 cytuje z forum rowery.rzeszow, gdzie zapewne juz pytales lub ktos o podobnym nicku: NSB na Fredry 8 Cult Sport na Okulickiego 5 fansport (leszyńskiego 8, rejtana 8) G&G czy jakos tak na geodetow NSB na Fredry Rojax - Lubelska 50 Dąbrowskiego 1 Zamenhofa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rezun Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 W G&G jest dosyc drogo, Mariusz sie wymadrza troche a pani za lada nie ma o niczym pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boss Napisano 22 Marca 2009 Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Gdy jestem w Rzeszowie, to w kilku sklepach oglądam wystawy, a tylko w NSB kupuję - i to się nieprędko zmieni. Szkoda że zlikwidowano sklep Rojaxu, bo można było podotykać sporo sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlik83 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 W Rzeszowie to tylko NSB, dobry i sprawdzony sklep. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twix09 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 witam, moglibyście napisać, w których sklepach w rzeszowie są dostępne buty spd? pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melias Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A zagladales chociaz do jednego z wyzej wymienionych sklepow ? Buty kompatybilne z spd znajdziesz na pewno w nsb przy zusie, u mariusza na geodetow i w fansporcie. Tyle jestem pewien, ale nie pamietam jakich firm buty w ofercie mieli. Cos mi sie kojarzy, ze w fansporcie widzialem sidi. Na strony internetowe sklepow nie ma sensu zagladac, nie znajdziesz zadnych konkretnych info procz adresu i kontaktu. W wypadku kupna butow, ktore sa u Mariusza lub w fansporcie to radzilbym ograniczyc sie do przymierzenia... Marze maja kosmiczne nieraz, chyba ze trafisz na wyprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konturek1 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja kupuje tylko w NSB. Jak cie trochę tam poznają to możesz mieć spore rabaty, często ceny są porównywalne z cenami na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudek93 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Tylko NSB Sport RZ mogę polecić, z pomocy serwisowej dla mojego roweru to na 100% zachwycony nie byłem Ale ok, pochwalić można super sprzedawców oraz fachową doradę. I to zasługuje na uznanie, nie w każdym sklepie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mogadisz Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam Panowie, czy w Rzeszowie jest możliwość zakupu kasku uvexa? Czy jest jakiś sklep gdzie można by przymierzyć kilka modeli? Ewentualnie który sklep ma największy wybór kasków. Dzięki z góry za odpowiedź, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.